ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αποθέωση στη συναυλία του Desmond Child στο κατάμεστο Ηρώδειο

Αποθέωση στη συναυλία του Desmond Child στο κατάμεστο Ηρώδειο
INTIME/ ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μια απολαυστική συναυλία χάρισαν στο κατάμεστο Ηρώδειο -όπως ήταν αναμενόμενο- ο Desmond Child και οι διάσημοι καλεσμένοι του, σε μια βραδιά αφιερωμένη στην επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα και την υποστήριξη του #ReuniteParthenon, υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Αθηναίων.

Επί σκηνής βρέθηκαν Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Σάκης Ρουβάς, The Rasmus, Lena Hall, Γιώργος Λεμπέσης, Kip Winger, Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo και Andreas Carlsson.

Όσοι βρέθηκαν στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ζωντανά αμέτρητες επιτυχίες με εκατοντάδες εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως όπως Livin' On A Prayer, You Give Love A Bad Name, I Hate Myself For Loving You, Dude Looks Like A Lady, Poison και I Was Made For Lovin' You.

Η συναυλία ήταν μια ανιδιοτελής χειρονομία για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα από τον σπουδαίο καλλιτέχνη και τους εξαιρετικούς φίλους του.

Ένας ιδιοφυής καλλιτέχνης

Τα τραγούδια του Desmond Child συνθέτουν το σάουντρακ της ζωής μας. Οι πολυάριθμες συνεργασίες του θα παρουσιαστούν σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση γεμάτη μοναδικές ερμηνείες. Ο βραβευμένος με Grammy και υποψήφιος για Emmy συνθέτης, παραγωγός και συγγραφέας Desmond Child έχει χτίσει μια ασυναγώνιστη καριέρα με ανυπέρβλητες επιτυχίες, αξέχαστα hits με ορισμένα από τα πιο ηχηρά και καταξιωμένα ονόματα της μουσικής.

Ο Desmond Child – κατά καιρούς - έχει συνεργαστεί με θρυλικούς καλλιτέχνες, όπως οι Alice Cooper, Aerosmith, Bon Jovi, Bonnie Tyler, Cher, KISS, Scorpions, Ricky Martin, Barbra Streisand, Michael Bolton, Joan Jett, Katy Perry, Kelly Clarkson, Garth Brooks, Cyndi Lauper, Christina Aguilera, Ava Max και Zedd.

Εδώ και έξι δεκαετίες, η μουσική του έχει σημειώσει πάνω από 500 εκατομμύρια σε πωλήσεις δίσκων και δισεκατομμύρια streams και YouTube views σε όλο τον κόσμο.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι στο ελληνικό ραδιόφωνο ακoύγονται τουλάχιστον τέσσερα με πέντε δικά του τραγούδια κάθε μέρα!

Ο Desmond Child εντάχθηκε στον θεσμό Songwriters Hall of Fame και συμμετέχει στο Διοικητικό του Συμβούλιο, καθώς και στο Συμβούλιο της Αμερικανικής Εταιρείας Συνθετών, Συγγραφέων και Εκδοτών, ASCAP. Μαζί με τον τραγουδοποιό και παραγωγό Rudy Pérez, ίδρυσαν τον θεσμό Latin Songwriters Hall Of Fame / LA MUSA AWARDS και φέτος γιορτάζουν δέκα χρόνια από την ίδρυσή του. Πρόσφατα, το «Livin’ La Vida Loca» συμπεριλήφθηκε επισήμως στο Εθνικό Μητρώο Ηχογραφήσεων της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου για την πολιτιστική σημασία του στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο.

Το όνομα του Desmond Child ως συντελεστή εμφανίζεται σε πάνω από 80 κομμάτια της κατηγορίας Top 40 του αμερικανικού Billboard εδώ και έξι δεκαετίες. Πολλά από αυτά μάλιστα, έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση σε όλο τον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ