ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπορείτε να αντέξετε το νέο πορνογράφημα της Κιμ Καρντάσιαν στο GQ;

Μπορείτε να αντέξετε το νέο πορνογράφημα της Κιμ Καρντάσιαν στο GQ;

Tι μπορεί να περιμένει κανείς από ακόμη ένα εξώφυλλο με την Κιμ Καρντάσιαν πρωταγωνίστρια αν όχι ακόμη ένα light πορνογράφημα που δικαιολογεί η φήμη, το χρήμα και οι νίκες της; Αυτό είναι το στοίχημα του αμερικανικού περιοδικού GQ που επιλέγει την ΚΚ για το δέκατο θεματικό τεύχος του Love, Sex & Madness.

Aν τον Νοέμβριο του 2014 το Paper κατάφερε να προκαλέσει με την Καρντάσιαν που περίπου έσπασε το Ίντερνετ με την προκλητική φιγούρα της, το GQ επενδύει στην επιχειρηματία της βιομηχανίας του reality θεάματος και αναθέτει στους Mert Alas και Marcus Piggott να την απαθανατίσουν σε πόζες που την έχουμε ξαναδεί και την έχουμε σχολιάσει ξανά και ξανά.

Αυτό που θέλει να πιστεύει το περιοδικό GQ είναι ότι η συνέντευξη στο τεύχος Ιουλίου, που ακόμη δεν έχει δημοσιευτεί, είναι ό,τι πιο αποκαλυπτικό έχει χαρίσει η Κιμ Καρντάσιαν στον τύπο. Το αντρικό περιοδικό υπόσχεται ότι στο κείμενο που υπογράφει η Caity Weaver, η Καρντάσιαν θα αποκαλύψει όλα όσα δεν ξέρουμε για τη σχέση της με τον Κάνιε, την στρατηγική της να κάνει τη ζωή της, προϊόντα ευπώλητα και τι επιτέλους συνέβη στην υπόθεση του O.J. Simpson, τουλάχιτσον όπως τα θυμάται από τα χρόνια που έβλεπε τον πατέρα της να υπερασπίζεται τον πρωταθλητή που κατηογορήθηκε για διπλή δολοφονία δύο περίπου δεκαετίες πριν.

"Καλώς ήρθατε στις #UnitedStatesofKimerica" γράφει το περιοδικό για να υποσχεθεί ότι αυτή η φωτογράφηση είναι ό,τι πιο αποκαλυπτικό έχει συμβεί στην καριέρα της ΚΚ και τις σελίδες του. "Μπορείτε να αντέξετε;" ρωτάει το GQ.

Ημίγυμνα σημεία των καιρών που επαναλαμβάνονται γιατί ποτέ μια γυμνή, ημίγυμνη, περίπου γυμνή, ή εντελώς ντυμένη Κιμ Καρντάσιαν δεν μοιάζει να είναι αρκετή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ