Κέιτι Πέρι & Ορλάντο Μπλουμ: Άη Βασίληδες για καλό σκοπό
Ο ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ και η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι μετέφεραν το πνεύμα των Χριστουγέννων στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Νοσοκομείου του Λος Άντζελες (CHLA) στο Facebook, οι δύο καλλιτέχνες, ζευγάρι στη ζωή, ντύθηκαν με τις στολές του Άγιου Βασίλη και της συζύγου του και πέρασαν χρόνο με τα παιδιά και τους γονείς τους, υπέγραψαν αυτόγραφα και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια. Επίσης, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε με τους μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.
"Ποτέ άτακτοι, πάντα καλοί", αναφέρει η λεζάντα σε μία από τις φωτογραφίες. "Τα παιδιά στο CHLA δέχθηκαν μία επίσκεψη που άξιζαν, από τον Άγιο Βασίλη και τη σύζυγό του... που τυχαίνει να μοιάζουν πολύ με την Κέιτι Πέρι και τον Ορλάντο Μπλουμ" σημειώνει το νοσοκομείο στην ανάρτησή του.
Νωρίτερα φέτος, η τραγουδίστρια έδωσε συναυλία για την ενίσχυση του νοσοκομείου. Όσο ήταν στη σκηνή μιλούσε για τον συναισθηματικό δεσμό που έχει αποκτήσει με τα παιδιά, τα οποία νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο του Λος Άντζελες.
"Τα παιδιά είναι ευάλωτα" τόνισε. "Έχουμε ευθύνη απέναντί τους" πρόσθεσε και μετά θυμήθηκαν όλοι τον ύμνο της στην ανθρώπινη θέληση που ονόμασε Rise.
Αγρότες: Η απάντηση σε Μητσοτάκη περί τραμπουκισμών - Το κάλεσμα σε διάλογο και οι επόμενες κινήσεις
23:03
Ο Μπολσονάρου μπήκε στο νοσοκομείο για επίμονο λόξιγκα
22:53
Στην Αλεξανδρούπολη το πρώτο αμερικανικό φορτίο LNG για τη βουλγαρική αγορά από τη METLEN
22:44
Διαψεύδει ο Ισραηλινός πρόεδρος τον Τραμπ για την απονομή χάριτος στον Νετανιάχου
22:33