ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Με καταγωγή από το Avatar αλλόκοτα μωρά αναζητούν φροντίδα

Με καταγωγή από το Avatar αλλόκοτα μωρά αναζητούν φροντίδα

Με έμπνευση τον κόσμο της επιστημονικής φαντασίας τα "μωρά" που γέμισαν το Bilbao Reborn Doll Show είναι φτιαγμένα από σιλικόνη και πλαστικό και έχουν ανάγκη τη φροντίδα.

Οι επίδοξοι "γονείς", έμποροι παιδικών παιχνιδιών που έδωσαν το παρών στην πόλη της Ισπανίας βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολλές εκδοχές μικρών υπάρξεων.

Με τα "υβριδικά" πλάσματα να πρωταγωνιστούν στην έκθεση για επαγγελματίες ο φακός του Reuters απαθανάτισε τις φαντασιακές αυτές υπάρξεις που εντυπωσιάζουν με τις λεπτομέρειες στην κατασκευή τους. Πρωταγωνιστές της διοργάνωσης οι κούκλες Na'vi που μοιάζουν σαν να είναι βγαλμένες από το σύμπαν του Avatar.

Κατασκευασμένες από σιλικόνη οι ρεαλιστικές κούκλες είναι βαμμένες με τα χαρακτηριστικά, εμβληματικά μπλε σημάδια (iconic blue markings) της φιλήσυχης φυλής των Na'vi που -σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας- κατοικεί στον πλανήτη Πανδώρα στα μέσα του 22ου αιώνα.

Όταν τα μωρά εμφανίστηκαν στα social media ένα χρόνο και κάτι πριν το διαδίκτυο διχάστηκε με πολλούς χρήστες να τα βρίσκουν αξιολάτρευτα και άλλους "προσβλητικά".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ