ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Θλίψη & σεξ: Το Channel 4 δεν υποχωρεί για το ντοκιμαντέρ της Νταϊάνα

Θλίψη & σεξ: Το Channel 4 δεν υποχωρεί για το ντοκιμαντέρ της Νταϊάνα

Οι πιέσεις εξακολουθούν να ασκούνται στους υπεύθυνους του Channel 4 για να μην προχωρήσει στην προγραμματισμένη για την Κυριακή προβολή του νέου ντοκιμαντέρ για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Σε αυτό ηχητικά αποσπάσματα από προσωπικές εξομολογήσεις της Νταϊάνα φέρνουν στο φως τη θλίψη της που της προκαλούσε ο γάμος της με τον Κάρολο, διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Η Νταϊάνα ήταν μόλις 19 όταν παντρεύτηκε τον Κάρολο το 1981 αλλά ο γάμος τους δεν άντεξε πολύ. Η Νταϊάνα κατηγορούσε την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, ερωμένη του Καρόλου.

"Ήταν πολύ περίεργο το σεξ μαζί του. Το κάναμε μία φορά το πολύ στις τρεις εβδομάδες" λέει η Νταϊάνα. "Δεν νομίζω ότι ήταν τυχαίο. Συχνά έβλεπε την ερωμένη του κάθε τρεις εβδομάδες πριν παντρευτούμε" πρόσθεσε.

Στο ντοκιμαντέρ η Νταϊάνα αναφέρει ότι ο πατέρας του συζύγου της, ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε δώσει άδεια στον γιο του να έχει εξωσυζυγική σχέση αν δεν πέρναγε καλά μέσα στο γάμο του.

Tο footage του ντοκιμαντέρ βιντεοσκοπήθηκε στο Kensington Palace το 1992 και 1993 παρουσία του καθηγητή φωνητικής της Νταϊάνα, Peter Settelen.

Αποσπάσματα από τις προσωπικές εξομολογήσεις της Νταϊάνα προβλήθηκαν στις ΗΠΑ από το NBC στο παρελθόν. Το 2007 το BBC προσπάθησε να αποκτήσει δικαιώματα προβολής των συνεντεύξεων της αλλά δεν τα κατάφερε. Πλέον η ιστορία της Νταϊάνα θα ειπωθεί με δικά της λόγια αν και το Παλάτι προσπαθεί να ακυρώσει την προβολή του ντοκιμαντέρ αναφέρει το Reuters.

Η Νταϊάνα πέθανε στις 31 Αυγούστου του 1997. Φέτος κλείνουν 20 χρόνια από το θάνατο της -ένα δυστύχημα που παραμένει ακόμη και σήμερα ιδιαίτερα σκοτεινό και ύποπτο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ