ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tο νέο trailer του Captain America εκρήγνυται

Tο νέο trailer του Captain America εκρήγνυται

Η Disney είναι απόλυτα προετοιμασμένη για τον πόλεμο. Με το Star Wars να ετοιμάζει τα νύχια του για να σημαδέψει το box office των Χριστουγέννων η εταιρία κολοσσός που ορίζει την ψυχαγωγία αποδεικνύει ότι πλανάρει τις επόμενες κινήσεις της για να φέρει έσοδα με τη συνδρομή του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

Το πρώτο τρέιλερ για το Captain America: Civil War προβλήθηκε στο νυχτερινό σόου του Jimmy Kimmel εχθές και είχε όλα τα συστατικά της επιτυχίας που έκαναν τις προηγούμενες περιπέτειες επιτυχημένες εμπορικά. Ο Κάπταιν Αμέρικα (Κρις Έβανς) και ο Φάλκον (Άντονι Μακί) ανακρίνουν τον Λευκό Στρατιώτη και μετά όλα ξεκινούν και το ωστικό κύμα θα σε σημαδέψει.

Χωρίς να αποκαλύπτει πολλά για όλα όσα ακολουθήσουν το τρέιλερ κορυφώνεται σταδιακά, η Μαύρη Χήρα Νατάσα Ρόμανοφ (απίθανη η Σκάρλετ Γιόχανσον πάντα) ρωτάει τον Κάπταιν αν “θέλει πραγματικά να ξεκαθαρίσει τις διαφορές του με γροθιές” και εκείνος απαντάει πως φοβάται πως, χμ, ναι!

Οι Ελίζαμπεθ “Scarlett Witch” και ο Τζέρεμι “Hawkeye” Ρένερ επιστρέφουν , ο εμφύλιος πόλεμος στα στρατόπεδα των Υπερ-ηρώων μοιάζει να είναι πιο λυσσαλέος και επικός ΑΠΟ ΠΟΤΕ και εάν είσαι σε βιασύνη στο 2:01 οι φίλοι γίνονται εχθροί. Οι διαφορές θα λυθούν στις 5 Ιουνίου 2016 και ο Iron Man πρέπει να αντέξει την ασπίδα του Κάπταιν Αμέρικα. Μπορεί;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ