ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σελένα Γκόμεζ: Τα χρόνια προβλήματα υγείας & οι νίκες της σε νέο ντοκιμαντέρ

Σελένα Γκόμεζ: Τα χρόνια προβλήματα υγείας & οι νίκες της σε νέο ντοκιμαντέρ

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Lady Gaga, η Σελένα Γκόμεζ πρόκειται να αφηγηθεί τις περιπέτειες υγείας της σε νέο ντοκιμαντέρ.

Η Γκόμεζ θέλει να αφηγηθεί τις περιπέτειες της υγείας της υποστηρίζει δημοσίευμα του περιοδικού ΙnTouch.

Από την κλινική αποτοξίνωσης μέχρι την πάλη της με το αυτοάνοσο νόσημα του Λύκου και την πρόσφατη μεταμόσχευση νεφρού η ηθοποιός, τραγουδίστρια και σε όλα ευπώλητη Λατίνα θα μιλήσει με ειλικρίνεια για το δόξα και το τίμημα της.

Με το ντοκιμαντέρ η Γκόμεζ θέλει να ενημερώσει το κοινό για την ασθένεια της και να εμπνεύσει όλους όσοι δίνουν τις δικές τους πάλες.

"Από τη μεταμόσχευση και μετά η Σελένα άλλαξε. Ενηλικιώθηκε και εκτιμά την τύχη στη ζωή της. Οι πρόσφατες περιπέτειες υγείας την έκαναν πιο δυνατή" αναφέρεται στο δημοσίευμα που δεν έχει επιβεβαιώσει η Γκόμεζ.

selena gomez 1 20001

Πρόκειται για ακόμη ένα ντοκιμαντέρ που δείχνει το πραγματικό πρόσωπο των επαγγελματιών της βιομηχανίας του θεάματος. Έχουν προηγηθεί οι Lady Gaga, Demi Lovato και Katy Perry.

Η Γκόμεζ θα εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη καθώς συμμετέχει στη νέα ταινία του Γούντι Άλεν ενώ ήδη απολαμβάνει την εκτίμηση του Χόλιγουντ ως μία από τις συμπαραγωγούς της σειράς "13 Reasons Why" που έθιξε το πρόβλημα του αυτοκτονικού ιδεασμού και των ψυχικών ασθενειών στην μικρή οθόνη μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ