ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Aρραβώνες στο Game of Thrones: Μετά τον Τζον Σνόου & η Σάνσα ετοιμάζεται για γάμο

Aρραβώνες στο Game of Thrones: Μετά τον Τζον Σνόου & η Σάνσα ετοιμάζεται για γάμο

Λίγο καιρό πριν ανακοινώθηκε ότι τα γυρίσματα του Game of Thrones θα καθυστερήσουν καθώς ο Κιτ Χάρινγκτον, ο απέθαντος Τζον Σνόου της σειράς, αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του και το γαμήλιο πάρτι θα "απασχολήσει" πολλούς από τους star της σειράς των ρεκόρ. Σήμερα ένας νέος αρραβώνας απασχολεί το Γουέστερος. Η Σόφι Τέρνερ, η Σάνσα Σταρκ του GoT αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της τραγουδιστή Τζο Τζόνας

"Είπα το ναι" έγραψε η ηθοποιός σε ανάρτηση της. O Τζόνας συμφώνησε γράφοντας: "Είπε το ναι". Και οι δύο ανάρτησαν φωτογραφία με το εντυπωσιακό μονόπετρο των αρραβώνων τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Νοέμβριο του 2016 και δημοσιοποίησαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο με ανάρτηση στο Instagram. Ο μικρότερος αδελφός Τζόνας, Νικ, συνεχάρη το ζεύγος με ανάρτηση του στο Twitter.

https://www.instagram.com/p/p

Oι Jonas Brothers ιδρύθηκαν το 2005 και κέρδισαν κατευθείαν την ποπ σκηνή της Αμερικής με πληθώρα εμφανίσεων τους στο δίκτυο της Disney.

Το τρίο των Τζόνας (στη μπάντα συμμετείχαν οι Νικ, Τζο και Κέβιν Τζόνας) διαλύθηκε το 2013. Έκτοτε ο Νικ κάνει σόλο καριέρα και ο Τζο είναι frontman στην μπάντα της ποπ DNCE.

Κύριος και κυρία Σνόου

kit engage

Ο Χάρινγκτον αρραβωνιάστηκε την πρώην συμπρωταγωνίστρια του στη σειρά του ΗΒΟ Ygritte, την Ρόουζ Λέσλι που γνώρισε και ερωτεύτηκε στα γυρίσματα της σειράς.

Όπως αναφέρει το Vanity Fair ο δεσμός τους ήταν ένα ρομάντζο που επιβίωσε το θάνατο καθώς συνέχισαν να είναι μαζί μετά το θάνατο της Ygritte στην τέταρτη σεζόν της σειρά. Οι δυό τους έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί τον Απρίλιο του 2016.

Ο Χάρινγκτον και η Λέσλι είναι λακωνικοί για τη σχέση τους και εκτιμούν την ιδιωτικότητα τους.

Η σχέση τους μετράει ήδη πέντε χρόνια -ο Χάρινγκτον έχει πει ότι από κάθε κύκλο ξεχωρίζει τον δεύτερο καθώς τότε γνώρισε τη Λέσλι- και οι δυό τους συγκατοικούν σε σπίτι αξίας 1 εκατ. 75 χιλιάδες λιρών. Oι Σταρκ νοικοκυρεύονται.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ