ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα: η Αθήνα των γκραφίτι στο Instagram της - ποιος ο Έλληνας street-artist

Μαντόνα: η Αθήνα των γκραφίτι στο Instagram της - ποιος ο Έλληνας street-artist

"Υπάρχουν δύο τραγωδίες σ' αυτόν τον κόσμο, η μία είναι να μην αποκτάς ποτέ αυτό που θες και η άλλη είναι να αποκτάς όλα όσα ήθελες". Με αυτή τη λεζάντα συνοδεύει η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα ένα πορτέτο της από τα πολλά που έχει φιλοτεχνήσει street artist σε τοίχους και επιφάνειες της Αθήνας.

Το stencil ανήκει στον street artist Γιώργο Κάλλα που έχει φιλοτεχνήσει σειρά από πορτρέτα της Madonna με διαφορετικές τεχνικές. H Mαντόνα συμπληρώνει ότι η ανάρτηση είναι "τροφή για σκέψη με Σελήνη στο Σκορπιό" και χαιρετίζει τη σκηνή του γκραφίτι της Ελλάδας.

Ο γεννημένος στη Θεσσαλονίκη Κάλλας έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας, ωστόσο ο χώρος της μόδας δεν τον κέρδισε.

Εδώ και χρόνια οι δρόμοι της Αθήνας κρύβουν εκπλήξεις με έργα του στα οποία συχνά πρωταγωνιστεί η Μαντόνα, ένα πρόσωπο που τον εμπνέει ως ένας χαμαιλεόντας της βιομηχανίας του θεάματος.

https://www.instagram.com/p/p

Η Mαντόνα συχνά εκφράζει την αγάπη της για την Ελλάδα ενώ συχνά επιλέγει τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές -με ιδιαίτερη αδυναμία στα νησιά του Ιονίου.

Η Mαντόνα έχει επισκεφθεί επίσημα την Αθήνα μόνο μια φορά, τον Σεπτέμβριο του 2008 στα πλαίσια της περιοδείας της και γέμισε το ΟΑΚΑ.

Πέρα από τη street art σκηνή της Ελλάδας η Mαντόνα προωθεί μέσα από το κοινωνικό δίκτυο και τη νέα σειρά περιποίησης που υπογράφει με τίτλο MDNA SKIN.

https://www.instagram.com/p/p

Η 59χρονη επιχειρηματίας κάνει τα πρώτα βήματα της στην αγορά της κοσμετολογίας και επέλεξε να διαθέσει τα προϊόντα της αρχικά στην αγορά της Ιαπωνίας και των ΗΠΑ.

Αυτοσαρκαστική όπως πάντα η Madge συμμάχησε με τον φίλο της Fat Jew ή αλλιώς Τζος Οστρόβσκι σε μια αστεία καμπάνια στο Instagram.

Τέλος η Mαντόνα έκανε μια ανάρτηση που υποφέρει από βαρεμάρα αντιμέτωπη με τη γραφειοκρατία της Πορτογαλίας.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ