ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Ο Θεός ας με συγχωρέσει»: ο Mαρκ Γουόλμπεργκ ζητάει άφεση αμαρτιών για τις «ξέφρενες νύχτες» του

«Ο Θεός ας με συγχωρέσει»: ο Mαρκ Γουόλμπεργκ ζητάει άφεση αμαρτιών για τις «ξέφρενες νύχτες» του

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Chicago Τribune ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός της χρονιάς για το Forbes και υποψήφιος για Όσκαρ Μαρκ Γουόλμπεργκ αποκάλυψε ότι δηλώνει μετάνοια και ζητάει συγχώρεση από το Θεό για τις λανθασμένες επιλογές του.

"Ελπίζω ο Θεός να αγαπάει τον κινηματογράφο -και να συγχωρεί" είπε. "Έχω κάνει αρκετά λανθασμένες επιλογές στο παρελθόν" πρόσθεσε.

Ερωτηθείς σε ποιες αναφέρεται ο Μarky Mark του παρελθόντος παραδέχθηκε ότι αναφερόταν στην ταινία του "Ξέφρενες Νύχτες" (Boogie Nights) του Πολ Τόμας Άντερσον.

Ο Γουόλμπεργκ έκανε την προσωπική του αυτοκριτική και δημόσια εξομολόγηση στα πλαίσια μιας συνόδου της Καθολικής Εκκλησίας στο Σικάγο έχοντας δίπλα του τον καρδινάλιο Blase Cupich.

Αφοσιωμένος στη θρησκεία του ο Γουόλμπεργκ υποδύθηκε τον Dirk Diggler, έναν νέο που έγινε δημοφιλής pornstar στα 70s.

Ο Γουόλμπεργκ δέχθηκε να παραστεί στην εκδήλωση ώστε να φέρει τους νέους κοντά στο Θεό και τα διδάγματα του.

Η ταινία "Boogie Nights" (1997) καθιέρωσε τον Γουόλμπεργκ που απέδειξε ότι ήταν κάτι περισσότερο από ένα γεροδεμένο νέο.

o PT ANDERSON MOVIE POSTERS facebook

Αναζητώντας την κάθαρση

Μιλώντας στην ιστοσελίδα Inc. ο Γουόλμπεργκ εξομολογήθηκε ότι το ένοχο παρελθόν του τον φέρνει κοντά στη νεολαία στο Σικάγο που καλείται να βρει νόημα σε μια πόλη βίαιη -ο Γουόλμπεργκ είχε μπει στη φυλακή όταν, ως οξύθυμος λευκός Αμερικανός επιτέθηκε λεκτικά σε μετανάστη από το Βιετνάμ/

"Ποτέ δεν ντράπηκα να μιλήσω για τις λανθασμένες αποφάσεις στη ζωή μου, για τα μπλεξίματα μου με τις συμμορίες, για την τιμωρία που άξιζα οπότε ναι, πιστεύω ότι οι νέοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα μπορούν να δουν σε μένα ένα κομμάτι από τον εαυτό τους" είπε.

"Είναι άλλο πράγμα να κάνεις δωρεές και να παίρνεις πρωτοβουλίες και άλλο να είσαι εκεί μπροστά τους και να μπορείς να τους απευθύνεις το λόγο, να τους εξιστορήσεις πως κάποιος κατάφερε να φέρει τη ζωή του πάνω κάτω για το καλύτερο" πρόσθεσε.

Ο Γουόλμπεργκ το 2015 συναντήθηκε με τον πάπα Φραγκίσκο, μια φιγούρα που ο ηθοποιός εκτιμάει πολύ. Ο Γουόμπεργκ έχει τοποθετηθεί ανοικτά υπέρ των γάμων των ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσία υπερασπιζόμενος την αρχή των ίσων δικαιωμάτων. Ωστόσο δεν έχει ανοίξει κάποιο τέτοιο διάλογο μέσα στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας γιατί επενδύει στην υπομονή.

"Νομίζω ότι έχουν προτεραιότητα άλλα ζητήματα προτού φτάσουμε εκεί" είπε και είπε ότι ο ίδιος έχει ακόμη να παλέψει με πολλούς δαίμονες από το παρελθόν της μισαλλοδοξίας του -κάτι που κάνει κάνοντας κάθε πρωί την προσωπική του εξομολόγηση λίγο πριν τις 07.30.

Ο Γουόλμπεργκ "εξομολογήθηκε" σε ένα κοινό 1.000 και πλέον ανθρώπων.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ