ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέφρι Ντιν Μόργκαν: O star του Walking Dead για τη σεξουαλική κακοποίηση και τον Μπεν Άφλεκ

Τζέφρι Ντιν Μόργκαν: O star του Walking Dead για τη σεξουαλική κακοποίηση και τον Μπεν Άφλεκ

Μπορεί η κυριαρχία του ως Νέγκαν στο "Walking Dead" να είναι αμφίβολη όμως στον κόσμο των πραγματικών ζόμπι της βιομηχανίας του θεάματος ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν υπερασπίζεται τα θύματα που μιλάνε γενναία για τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης και το τραύμα που πλέον αποκαλύπτουν -ως παρενέργεια στην επιδημία καταγγελιών μετά το σκάνδαλο Γουάινσταιν.

Μιλώντας για πρώτη φορά μετά την απολογία του Μπεν Άφλεκ στη σύζυγο του Χίλαρι Μπάρτον για την ανάρμοστη συμπεριφορά του, ο Μόργκαν δηλώνει ότι υπερήφανος για τη σύντροφο του που μίλησε και κέρδισε δημόσια συγγνώμη από τον Άφλεκ.

"Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος" είπε. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα η ηθοποιός κατηγόρησε τον Άφλεκ ότι της χάιδεψε το στήθος της κατά τα γυρίσματα ενός επεισοδίου το 2003.

Όταν ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά Walking Dead, ρωτήθηκε για το εάν είναι ευχαριστημένος για τις εξηγήσεις που έδωσε ο Άφλεκ απάντησε:

"Φυσικά. «Δεν θέλω να το κάνω μεγάλο ζήτημα, γιατί δεν πιστεύω ότι είναι, αλλά νομίζω ότι όλα αυτά που έχουν δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες εβδομάδες ξεκινώντας από τον Χάρβεϊ Γουάινσταιν, και όλοι όσοι έχουν μιλήσει γι αυτό, πήραν μία απίστευτα γενναία απόφαση και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν τα πράγματα" δήλωσε διπλωματικά.

"Ας ελπίσουμε πως με όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν θα σημειωθεί μία μεγάλη αλλαγή σε αυτή τη δουλειά. Έχει διαδοθεί παντού και είμαι περήφανος για όλες αυτές τις γυναίκες. Όλες τις γυναίκες και τη σύζυγό μου" πρόσθεσε.

Το συμβάν μεταξύ της Μπάρτον και του Άφλεκ έγινε γνωστό αμέσως μετά από την καταδικαστική δήλωση που έκανε ο Άφλεκ για τον Γουάινσταιν, όταν ένα χρήστης του twitter έγραψε ότι ο Άφλεκ είχε "αρπάξει το στήθος της Χίλαρι Μπάρτον στο TRL μία φορά. Αν και όλοι το ξέχασαν".

Τότε η ηθοποιός παρενέβη και σχολίασε: "Δεν το έχω ξεχάσει" με τον Άφλεκ να απαντάει: "Φέρθηκα απρεπώς προς την κ. Μπάρτο και ειλικρινά ζητάω συγγνώμη".

Η γυναίκα του πρότυπο για όλους

Μιλώντας σε εκδήλωση για τα 100 επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς "The Walking Dead" στο Greek Theater του Λος Άντζελες ο 51χρονος ηθοποιός είπε ότι η σύζυγός του είναι πρότυπο γι αυτόν.

"Είναι το πιο καταπληκτικό πρόσωπο που έχω γνωρίσει. Δεν γνωρίζω κανένα πιο ισχυρό (πρόσωπο) από αυτήν" είπε και πρόσθεσε ότι "είναι σε θέση να ισορροπεί όλα τα πράγματα και να είναι μία δυνατή φωνή για το καλό. Είναι καταπληκτική και απλά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος. Κάθε μέρα κάνει κάτι που με εκπλήσσει. Μου έχει κάνει τόσο καλό και είμαι πολύ τυχερός".

Το ζευγάρι έχει έναν επτάχρονο γιο και περιμένει τη γέννηση της κόρης του.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ