ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζούλια Ρόμπερτς: η φάρσα των Τζορτζ Κλούνεϊ & Μπραντ Πιτ & η γεμάτη φαγούρα εκδίκηση της

Τζούλια Ρόμπερτς: η φάρσα των Τζορτζ Κλούνεϊ & Μπραντ Πιτ & η γεμάτη φαγούρα εκδίκηση της

Η Τζούλια Ρόμπερτς θυμάται τη στιγμή που οι συμπρωταγωνιστές της στο Ocean's Eleven Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ έπαιξαν ένα χαριτωμένα ύπουλο παιχνίδι εις βάρος της.

Παγιδευμένη ανάμεσα σε έναν άτυπο πόλεμο για την καλύτερη φάρσα εις βάρος κάποιου των Κλούνεϊ και Πιτ η Ρόμπερτς θυμάται την "εξουθένωση" και τη δυσάρεστη θέση που βρέθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Ocean's Twelve" και μάλιστα όταν ήταν έγκυος.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε στο EW ότι στην αρχή οι συντελεστές της ταινίας της συμπεριφερόταν σαν ήταν "φτιαγμένη από πορσελάνη". Όμως όταν έφτασε η συμμορία του Ντάνι Όσιαν (Τζορτζ Κλούνεϊ) στη Ρώμη άλλαξαν τα πάντα.

"Όταν έφτασα στο ξενοδοχείο στη Ρώμη, άνοιξα τη βαλίτσα μου και βρήκα ένα τεράστιο, βαρύ μπρούτζινο άγαλμα και παραλίγο να ξεσπάσω σε κλάματα. Πως μπόρεσαν να μου το κάνουν αυτό; Είναι φάρσα, να βάλεις ένα πολύ βαρύ αντικείμενο στη βαλίτσα κάποιου" είπε. "Αλλά σε μένα; Όταν είμαι έγκυος και εύθραυστη; Γιατί;" πρόσθεσε.

oceans eleven poster

Η ηθοποιός αντέδρασε αμέσως. "Αποκαλύφθηκε ότι ο Μπραντ μετέφερε τη βαλίτσα μου από το σπίτι στο αυτοκίνητο και έτσι ο Τζορτζ σκέφτηκε ότι ήταν η βαλίτσα του Μπραντ και έβαλε το άγαλμα στη βαλίτσα του Μπραντ, η οποία στην πραγματικότητα ήταν δική μου".

Μπορεί να ήταν ένα αθώο λάθος, αλλά η Ρόμπερτς πήρε την εκδίκησή της, μεταξύ άλλων, με σκόνη φαγούρας. Η Τζούλια Ρόμπερτς τόνισε ότι οι φάρσες και οι μηχανορραφίες ήταν ένα συνεχές παιχνίδι για τους Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ, σαν παιδιά που παίζουν με έντονο ανταγωνισμό.ΔΗΜΟΦΙΛΗ