ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Πρέπει να ξεμένετε από άντρες»: ο πιο σέξι της χρονιάς για το People τρολάρει την επιλογή του

«Πρέπει να ξεμένετε από άντρες»: ο πιο σέξι της χρονιάς για το People τρολάρει την επιλογή του

Το περιοδικό People αγαπάει πολύ τη μουσική βιομηχανία και δη την κάντρι όπως επιβεβαιώνει η πρόσφατη επιλογή του στην κορυφή της ετήσιας λίστας για τον "Πιο Σέξι Άντρα της Χρονιάς". Για το 2017 το περιοδικό επιλέγει να χρίσει πιο ερωτικό άντρα της showbiz τον Μπλέικ Σέλτον, μια διάκριση που  εντυπωσίασε ακόμη και τον ίδιο.

"Πρέπει να ξεμένετε από κόσμο" έγραψε ο 41χρονος, γεννημένος στην Οκλαχόμα τραγουδοποιός και μέλος της ομάδας των καλλιτεχνών που προπονούν τα ταλέντα στο αμερικανικό "The Voice".

"Ανυπομονώ να τρίψω τη διάκριση στο μούτρο του Άνταμ" πρόσθεσε χαριτολογώντας για τον συνάδλεφο του και τραγουδιστή των Maroon 5, Άνταμ Λεβίν.

Ο Σέλτον, σύντροφος της Γκουέν Στεφάνι εδώ και δύο χρόνια, διακωμωδεί τη διάκριση του προσθέτοντας: "εαν κάποιος με αποκαλέσει πιο σέξι άντρα στον κόσμο θα τον επιβεβαιώσω. Έχεις απόλυτο δίκιο, είμαι ο Κύριος Σέξι! Ήμουν άσχημος μια ζωή ολόκληρη, αν μπορώ να είμαι σέξι ένα χρόνο ολόκληρο θα το αποδεχτώ. Το δέχομαι!".

O Σέλτον είναι ο διάδοχος του Ντουέιν Τζόνσον που σήκωσε τον "ερωτικό" τίτλο για το 2016.

Διασκεδάζοντας την επιλογή ο Σέλτον έκανε αναρτήσεις για ένα "σέξι" ποτό, μια "σέξι, υγρή πίκλα" και τον πολύ "σέξι λόξυγγα".

Ο χιουμορίστας καλλιτέχνης της κάντρι έχει μια πολύ καλή, προφανώς σέξι, εβδομάδα. Ο κριτής στο τηλεοπτικό σόου ταλέντων απολαμβάνει την επιτυχία στα country charts του Billboard καθώς το τελευταίο του album "Texoma Shore" βρίσκεται στην κορυφή αυτήν την εβδομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ