ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Trailer Park: Deadpool 2, Rampage & Fantastic Beasts 2 στην κτηνώδη οθόνη (vids)

Trailer Park: Deadpool 2, Rampage & Fantastic Beasts 2 στην κτηνώδη οθόνη (vids)

Τα νέα teaser δύο πολυαναμενόμενων κινηματογραφικών sequel και ένα trailer για το επόμενο project του ανθεκτικού στα ταμεία Ντουέιν The Rock Τζόνσον απαιτούν να πατήσουμε play -θα το κάνουμε.

Συνεχίζοντας το κωμικό στοιχείο που επένδυσε με επιτυχία ο Ράιαν Ρέινολντς είναι ο ζωγράφος Μπομπ Ρος στο καινούργιο teaser της δεύτερης περιπέτειας του αιρετικού Deadpool.

Mε την 20th Century Fox να επενδύει στο ιδιαίτερο κινηματογραφικό franchise ενός υπερήρωα αθυρόστομου ο Ρέινολντς παρωδεί τον χαρακτήρα του αλλά και τον Ρος που έχει αφήσει τηλεοπτική ιστορία.

Ο Ρέινολντς είναι ο ζωγράφος που καθιέρωσε τη ζωγραφική στη μικρή οθόνη παραδίδονατς μαθήματα σε εκατομμύρια τηλεθεατές αλλά όχι ακριβώς. Το teaser είναι περίπου ό,τι θα περίμενε κανείς από τoν εξαιρετικά δημοφιλή υπερήρωα που αλλάζει το κινηματογραφικό είδος τρολάροντας τα πάντα.

Το sequel σκηνοθετεί ο David Leitch (John Wick & Atomic Blonde) και θα βγει στις αίθουσες την 1η Ιουνίου 2018.

Με ξόρκια και απίθανα κτήνη ετοιμάζεται να διεκδικήσει την προσοχή μας το "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald", το sequel του "Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται" που επεκτείνει το κινηματογραφικό franchise του Χάρι Πότερ.

Ο Άλμπους Ντάμπλντορ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πρώην φίλο του, τον πιο σκοτεινό και από το έρεβος Γκέλερτ Γκρίντεβαλντ και ο κόσμος της μαγείας είναι σε πόλεμο από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο και το Παρίσι, οι Έντι Ρέντμεϊν & ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφουν, ο Έζρα Μίλερ επιβεβαιώνει την άνοδο του στο χρηματιστήριο αξιών του Χόλιγουντ και η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ υπογράφει το σενάριο.

Το "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" στις αίθουσες στις στις 16 Νοεμβρίου του 2018.

Τέλος ο Ντουέιν The Rock Τζόνσον συνεχίζει την επιτυχημένη εμπορικά συμμαχία του με τον Μπραντ Πέιτον του "San Andreas" και επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με εξαιρετικά μεγάλα κτήνη, γενετικά τροποιοιημένα για να είναι ολέθρια, γιγάντια και εξοργισμένα.

Το "Rampage" είναι βασισμένο στο oμώνυμο κλασικό arcade game της Bally Midway, που κυκλοφόρησε το 1986, και ανήκει στην Warner Bros.

Στο παιχνίδι, ο παίκτης λαμβάνει το ρόλο τεράστιων τεράτων που προσπαθούν να επιζήσουν από τις στρατιωτικές δυνάμεις που τους επιτίθενται. Κάθε επίπεδο ολοκληρώνεται όταν η εκάστοτε πόλη έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Στην ταινία ο Τζόνσον είναι αντιμέτωπος με τρία μεταλλαγμένα κτήνη και η μάχη συνεχίζεται.

Το "Rampage" στις αίθουσες στις 20 Απριλίου 2018.

ram

ΔΗΜΟΦΙΛΗ