ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δεν αξίζεις ούτε μια σφαίρα: η Uma Thurman απασφαλίζει κατά του Harvey Weinstein

Δεν αξίζεις ούτε μια σφαίρα: η Uma Thurman απασφαλίζει κατά του Harvey Weinstein
@Miramax

Η Ούμα Θέρμαν πριν λίγο καιρό υποσχέθηκε ότι θα μιλήσει ανοιχτά για την κουλτούρα βιασμού και το σκάνδαλο Γουάινστιν, πρώην συνεργάτη της που κατηγορείται από δεκάδες γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση και επίθεση όταν έρθει η ώρα. Το έκανε.

Με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών η Θέρμαν ανάρτησε ένα πορτρέτο της οργισμένης περσόνας που υποδύθηκε στο "Kill Bill" στέλνοντας ευχές -σε όλους εκτός από έναν.

Στο μήνυμα της η Θέρμαν αποκάλυψε επίσης ότι είναι και η ίδια θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Αυτή είναι η συγκρατημένα οργισμένη ανάρτηση της.

"Σήμερα νιώθω ευγνωμοσύνη για τη ζωή μου, για τους ανθρώπους που αγαπώ και για όλους όσοι έχουν το κουράγιο να υψωσουν το ανάστημα τους για τους άλλους.

Πρόσφατα είπα ότι είμαι εξοργισμένη και έχω τους λόγους μου , #metoo, σε περίπτωση που δεν ήταν προφανές από την έκφραση στο πρόσωπο μου.

Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να παίρνει κάποιος το χρόνο του, να είναι δίκαιος, να είναι ακριβής, οπότε... Καλή Ημέρα των Ευχαριστιών σε Όλους! (Εκτός από εσένα Χάρβεϊ και όλους τους σατανικούς συνωμότες σου -χαίρομαι που η υπόθεση σου προχωράει αργά- δεν σου αξίζει ούτε μία σφαίρα) - Μείνετε συντονισμένοι!

Ούμα Θέρμαν"

https://www.instagram.com/p/p

Επιπλέον η Θέρμαν, η οποία κάνει το θεατρικό της ντεμπούτο στο Μπρόντγουεϊ με την παράσταση του Μπο Γουίλιμον "The Parisian Woman" αποφάσισε να απαλλάξει από τα καθήκοντά της ως μάνατζερ την εταιρεία Creative Artists Agency (CAA), με την οποία συνεργάζονταν εδώ και δύο χρόνια.

Την είδηση μετέδωσε το Page Six, σύμφωνα με το οποίο, η ηθοποιός δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ποια εταιρεία θα την εκπροσωπεί.
Το έργο "The Parisian Woman" είναι ένα πολιτικό δράμα από τον δημιουργό της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς "House of Cards" και πρωτοανάβηκε στη σκηνή το 2013.

Το σκηνοθετεί η Παμ ΜακΚίνον και διαδραματίζεται στην Ουάσιγκτον με κεντρική ηρωίδα την Κλόι (Θέρμαν) η οποία πρέπει να συμβιβάσει την πολιτική, με το παρελθόν και την προσωπική της ζωή. Η παράσταση ξεκινάει επίσημα στις 30 Νοεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ