Αυτό είναι τo πολύχρωμο “μωσαϊκό” της Αθήνας
4.000 ψηφίδες αποκρυπτογραφούν την Αθήνα. Αυτό το πρωτότυπο art installation αποκάλυψε με ένα μεγάλο street party η Heineken στο Γκάζι.
Το “Μωσαϊκό” της Αθήνας που δημιούργησαν οι πολίτες της πρωτεύουσας για την πρωτεύουσα αποτελείται από περισσότερες από 4.000 ψηφίδες όπου φέρουν την απάντηση στο ερώτημα “τι είναι αυτό που δεν θα άλλαζαν στην Αθήνα”.
Τα αποκαλυπτήρια γιόρτασαν μαζί με τη Heineken περισσότερα από 1.200 άτομα. Εκεί, στον εξωτερικό τοίχο του εστιατορίου-μπαρ Gazi College, οι “ψηφίδες”έδωσαν αφορμή για μια γιορτή της πόλης σε ένα μεγάλο πάρτι με οικοδέσποινες τις Τζένη Μελιτά και Μαντώ Γαστεράτου. Η Αντιδήμαρχος Αθηναίων, κυρία Αμαλία Ζέππου, έκανε τα αποκαλυπτήρια ενός έργου που θα μας θυμίζει κάθε μέρα όλα όσα κάνουν την Αθήνα μοναδική. Το νέο σημείο αναφοράς της πόλης, το Μωσαϊκό της Αθήνας είναι γεγονός και το απολαμβάνεις καλύτερα με μια παγωμένη Heineken στο χέρι.
Εσύ βρήκες τη δική σου ψηφίδα;
Ιράν: Συνελήφθησαν 139 αλλοδαποί κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων
14:35
Αυλαία στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναμένονται τα πορίσματα από τα κόμματα - Νέα ένταση
14:28
Με ταξί χωρίς οδηγό από τον Σεπτέμβριο οι Βρετανοί
14:22
Το κοινοβούλιο της Νορβηγίας ψήφισε υπέρ της διατήρησης της μοναρχίας
14:12