ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δεν είναι ένα τραγούδι Χριστουγέννων: ακούστε το ακυκλοφόρητο κομμάτι της Αρλέτας

Δεν είναι ένα τραγούδι Χριστουγέννων: ακούστε το ακυκλοφόρητο κομμάτι της Αρλέτας

Η Αρλέτα πέθανε πριν προλάβει να δει την τελευταία της δισκογραφική δουλειά που ετοίμαζε τα τελευταία τρία χρόνια να κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία.

Τώρα το "δεν είναι ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ", ένα πραγματικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι που μιλάει για την πραγματική αξία της γιορτής, παραδόθηκε σε όλους.

Toυς στίχους υπογράφει η Sunny Μπατλζή και τη μουσική ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Ο τελευταίος δίσκος της Αρλέτας περιλαμβάνει 13 νέα τραγούδια σε μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου και στίχους της Sunny Μπαλτζή. Η ηχογράφηση ξεκίνησε το 2014 και ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2017, λίγο πριν το θάνατο της ερμηνεύτριας.

"Η Αρλέτα φεύγοντας μας έκανε δώρο 13 ονειρικές ερμηνείες που θα μας κρατάνε συντροφιά όλα τα υπόλοιπα χρόνια, μετριάζοντας το ασήκωτο κενό της απουσίας της. Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να τα χαρεί τελειωμένα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη" σημειώνει χαρακτηριστικά ο Λάκης Παπαδόπουλος.

"Δεν είναι ένα τραγούδι Χριστουγέννων/ Είναι οι ψυχές των στολιδιών μας των χαμένων/ Δάκρυα παιδιών και λυπημένων φίλων/ Φωτιές των αστέγων και των δεμένων σκύλων. Δεν είναι αυτό ένα τραγούδι Χριστουγέννων/ Είναι οι ψυχές των στολιδιών μας των χαμένων/ Οι ραγισμένες μπάλες, τα καμμένα τα λαμπάκια κι όλη η αγάπη των αγγέλων των σπασμένων" λέει η Αρλέτα.

Η Αρλέτα πέθανε στις 8 Αυγούστου. Ήταν 72 ετών.

Ο δίσκος από τη Feelgood Records.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ