ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kristen Bell: από το Frozen στην τελετή απονομής των SAG Awards με έλκος στομάχου

Kristen Bell: από το Frozen στην τελετή απονομής των SAG Awards με έλκος στομάχου

"Καλησπέρα είμαι η Κρίστεν Μπελ και θα είμαι η οικοδέσποινα σας στην τελετή απονομής βραβείων του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών" λέει η Κρίστεν Μπελ στην ανάρτηση της για τη μεγάλη τιμή που της έγινε στη βραδιά των κινηματογραφικών βραβείων που οδηγεί στα Όσκαρ. Ωστόσο συνοδεύει το video ενημερώνοντας το κοινό ότι έχει πάθει στομαχικό έλκος ενώ δίνει λάθος ημερομηνία. Γιατί;

Η Κρίστεν Μπελ γράφει ιστορία ως η πρώτη οικοδέσποινα στη βραδιά των SAG Awards που έχει υπάρξει ποτέ. Είναι μια πρωτοβουλία που δεν έχει συμβεί ξανά στη σκηνή και σε αυτή την 24η τελετή βράβευσης των καλύτερων ερμηνειών της χρονιάς, στις 21 Ιανουαρίου, η δημοφιλής και πολύ αστεία Κρίστεν Μπελ καλείται να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

Η εκτελεστική παραγωγός Κάθι Κόνελ και η Επιτροπή των βραβείων SAG σπάνε ένα μακρόχρονο έθιμο ορίζοντας παρουσιάστρια της βραδιάς.

"Ήταν ένα χρόνος, κατά τον οποίο τα στερεότυπα καταρρίφθηκαν και οι παραδόσεις ξεπεράστηκαν. Αποφασίσαμε να αποτυπώσουμε το κλίμα εγκαταλείποντας μία από τις δικές μας παραδόσεις και είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε μία τόσο ταλαντούχα καλλιτέχνη όπως η Μπελ να μας βοηθήσει να το κάνουμε" ανέφερε η Κόνελ σύμφωνα με το Variety.

"Είναι τιμή μου που θα πάρω μέρος στην απονομή των βραβείων SAG και είμαι λίγο νευρική που θα είμαι η πρώτη οικοδέσποινα. Είμαι τόσο ευτυχής που θα βρίσκομαι στην παρέα των συναδέλφων μου ηθοποιών, με πολλούς από τους οποίους έχω συνεργαστεί, έτσι ξέρω ότι θα είναι θερμοί και υποστηρικτικοί. Θα είναι μια καταπληκτική βραδιά" δήλωσε η Κρίστεν Μπελ για τη μεγάλη βραδιά που οδηγεί στα Όσκαρ.

Η Μπελ πρωταγωνιστεί στην ταινία "A Bad Moms Christmas" και στο εξαιρετικά έξυπνο και ευτυχώς επιτυχημένο σε τηλεθέαση "The Good Place" του NBC. Στα επόμενα πλάνα της; Θα πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία του Netflix "Like Father" και εννοείται θα δανείσει ξανά τη φωνή της στην Άννα, στη συνέχεια του Frozen της Disney που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019.

Οι υποψηφιότητες για τα ετήσια SAG Awards θα ανακοινωθούν στις 12 Δεκεμβρίου -ημερομηνία που η Μπελ δεν θα έχει έλκος στο στομάχι αλλά πονοκέφαλο για να είναι η καλύτερη οικοδέσποινα όλων.

Το στοίχημα μοιάζει υπερ της.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ