ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

George Clooney: ο γενναιόδωρος star δώρισε από 1 εκατομμύριο στους 14 κολλητούς του

George Clooney: ο γενναιόδωρος star δώρισε από 1 εκατομμύριο στους 14 κολλητούς του

O επιστήθιος φίλος και σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ, Ράντι Γκέρμπερ, μίλησε στην εκπομπή του MSNBC "Ηeadliners" αποκαλύπτοντας τη γενναιοδωρία του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Σύμφωνα με τον πρώην συνεργάτη του στην ετικέτα τεκίλας "Tequila Casamigos" ο Κλούνεϊ χάρισε σε κάθε έναν από τους 14 πιο κοντινούς του φίλους από ένα εκατομμύριο δολάρια.

Όπως αποκάλυψε ο Γκέρμπερ ο Κλούνεϊ χάρισε στα "αγόρια" του -το όνομα της διάσημης αντροπαρέας του- από μια βαλίτσα σε επίσημο δείπνο στο σπίτι του.

Κάθε μία από αυτές ήταν γεμάτη με χαρτονομίσματα των 20 δολαρίων αξίας ενός εκατομμυρίου.

"Ξέρω ότι έχουμε περάσει κάποιες δύσκολες στιγμές, μερικοί από εσάς περνάτε ακόμα δύσκολα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα παιδιά σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, ξέρετε, για τα δίδακτρα στο σχολείο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υποθήκη σας" είπε ο γενναιόδωρος Κλούνεϊ. Επιπλέον τους ανακοίνωσε ότι είχε ήδη πληρώσει την εφορία όλων των συνδαιτυμόνων.

GeorgeClooney RandeGerber Malibu

@TequilaCasamigos

"Ένας από εμάς δούλευε σε ένα bar στο αεροδρόμιο του Τέξας" είπε ο Γκέρμπερ. "Πήγαινε στη δουλειά με το ποδήλατο κάθε μέρα. Είναι άνθρωποι που του στάθηκαν και εκείνος τους το ανταπέδωσε" πρόσθεσε.

Όταν ο Γκέρμπερ, επιτυχημένος επιχειρηματίας ήδη, αρνήθηκε τη βαλίτσα του ο Κλούνεϊ τον "εκβίασε".

"Θα κάνω απλά μία ανακοίνωση. Αν ο Ράντι δεν δεχθεί τη βαλίτσα του, δεν θα την πάρει κανείς σας". Στη συνέχεια ο Γκέρμπερ δώρισε τα χρήματα σε φιλανθρωπικό οργανισμό.

Ο Κλούνεϊ συνάντησε ένα χρόνο μετά τη γυναίκα της ζωής του και μητέρα των δύο παιδιών του, Αμάλ Αλαμουντίν. "Αυτό είναι κάρμα" σχολιάζει το E! και έχει δίκιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ