ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Mαρία Μενούνος: Μπαμπά, εάν βρεθώ στην άλλη πλευρά, θα ζήσω κάνοντας βραχιόλια φιλίας στην Αφρική

Mαρία Μενούνος: Μπαμπά, εάν βρεθώ στην άλλη πλευρά, θα ζήσω κάνοντας βραχιόλια φιλίας στην Αφρική

Συγκινητική και ειλικρινής η Μαρία Μενούνος αποχαιρετάει το δύσκολο 2017 της ζωής της μιλώντας για τις επιστολές του αποχαιρετισμού της που δεν παραδόθηκαν ποτέ στους παραλήπτες τους στο πρώτο της εξώφυλλο μετά την περιπέτεια υγείας της.

Όπως αποκάλυψε η Μενούνος της ομογένειας που αγάπησαν οι ΗΠΑ πριν μπει στο χειρουργείο να κάνει την επέμβαση στον εγκέφαλο τακτοποίησε διάφορες εκκρεμότητες της.

"Έγραψα επιστολές προς τον Κέβιν και τους γονείς μου. Τις έδωσα στον καλύτερό μου φίλο και του είπα: "Να τις παραδώσεις εάν μου συμβεί κάτι" είπε στο περιοδικό Women’s Health.

"Στον μπαμπά μου έγραψα: Άκουσε, εάν βρεθώ στην άλλη πλευρά, θα ζήσω μία διαφορετική ζωή, και ίσως να μην μπορείς να καυχηθείς: 'Κοιτάξτε τι καταπληκτικά πράγματα κάνει τώρα!'. Δεν έχω τίποτα να αποδείξω πια. Απλώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνω βραχιόλια φιλίας στην Αφρική, αυτό θέλω να κάνω. Ελπίζω να εξακολουθήσεις να είσαι περήφανος για μένα και να με αγαπάς για αυτό που θα είμαι μετά από αυτό το ταξίδι, αλλά πρέπει να το κάνω".

Ευτυχώς η επέμβαση του περασμένου Ιουνίου "δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα" είπε η Μενούνος.

"Οι γιατροί είπαν ότι αφαίρεσαν το 99,9% του όγκου" είπε και πρόσθεσε: "Ο δρ. Μπλακ επιβεβαίωσε ότι ο όγκος ήταν καλοήθης και αν και αυτός ο τύπος όγκου μερικές φορές ξαναγεννιέται, είπε, για μένα, υπάρχει το πολύ 6 με 7% πιθανότητα να επιστρέψει".

Η 39χρονη πρώην παρουσιάστρια του E!News αποκάλυψε το πρόβλημα με την υγεία της τον Ιούλιο, έναν μήνα μετά την χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου.

Η περιπέτεια της Μενούνος είναι μια από τις ιστορίες ζωής που δικαίωσαν τη δημοφιλία της και εμψύχωσαν καρκινοπαθείς με αισιοδοξία και κουράγιο για όσα καλούνται να αντιμετωπίσουν παλεύοντας ενάντια στον καρκίνο αλλά και το κοινωνικό στίγμα που συχνά τον συνοδεύει.

maria menounos womens health cover

ΔΗΜΟΦΙΛΗ