ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lady Gaga: συμβόλαιο μαμούθ για 74 νύχτες στο Λας Βέγκας

Lady Gaga: συμβόλαιο μαμούθ για 74 νύχτες στο Λας Βέγκας

Ακολουθώντας το επιτυχημένο παράδειγμα των Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζένιφερ Λόπεζ και αναρίθμητων άλλων συναδέλφων της η Μητέρα των Τεράτων Lady Gaga ανακοίνωσε ότι από τα τέλη του 2018 το Λας Βέγκας θα είναι η πόλη που θα τη φιλοξενεί για σειρά εμφανίσεων.

"Οι φήμες είναι αληθινές! Θα έχω "διαμονή" στο MGM's Park Theater. Ετοιμαστείτε για ένα ολοκαίνουργιο show!! Ήταν όνειρο ζωής για μένα να είμαι "κορίτσι του Λας Βέγκας", άρα είμαι καταχαρούμενη! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΜΙΚΡΑ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ, ΣΥΝΑΝΤΕΙΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ Λας Βέγκας!!" έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter, η Lady Gaga ανακοινώνοντας το residency της στην Πόλη της Αμαρτίας.

Η συμφωνία μαμούθ θα της αποφέρει ένα εκατομμύριο δολάρια τη βραδιά, αναφέρει ανώνυμη πηγή στο Variety για τουλάχιστον 74 παραστάσεις.

Αυτή είναι μια εντυπωσιακή νίκη στο ταμείο για τη Lady Gaga. Για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης υπενθυμίζουμε ότι η συμφωνία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με το Planet Holywood κυμάνθηκε γύρω στα 30 εκατομμύρια δολάρια.

Άλλοι σταρ που θα εμφανιστούν στο MGM's Park Theater στο Monte Carlo Hotel and Casino είναι ο Μπρούνο Μαρς και η αειθαλής Σερ.

Όπως αναφέρει το Variety η συμφωνία ξεπερνάει τα $100 εκατομμύρια συνολικά. Η Lady Gaga συνεχίζει να κάνει περιοδεία προωθώντας το album της Joanne ενώ το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της που προβλήθηκε στο Netflix, το Five Foot Two θεωρήθηκε μια καλλιτεχνική επιτυχία της ίδιας αλλά και της πλατφόρμας που επενδύει στις βιογραφίες καλλιτεχνών.

Η Gaga διεκδικεί δύο Grammys για το 2018 Grammy awards αποδεικνύοντας ότι η πρόσφατη περιπέτεια υγείας της την έκανε πιο δυνατή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ