ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κακόγουστο ή χαριτωμένο selfie; Η Μελάνια Τραμπ ως άλλος Αη Βασίλης διχάζει

Κακόγουστο ή χαριτωμένο selfie; Η Μελάνια Τραμπ ως άλλος Αη Βασίλης διχάζει

Ίσως τελικά ό,τι και να κάνει η Μελάνια Τραμπ θα διχάζει. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ αποφάσισε να αναρτήσει ένα χριστουγεννιάτικο selfie ως άλλος Αη Βασίλης για να ευχηθεί και το Twitter δεν ενθουσιάστηκε με την επιλογή της.

Φορώντας ένα καπέλο που παραπέμπει στον Santa Claus η Μελάνια Τραμπ χρησιμοποίησε ένα φίλτρο που της χάρισε λάμψη και έκανε "duck face" στο selfie που πολλοί χρήστες χαρακτήρισαν "φτηνιάρικο" και "ντροπιαστικό για μια γυναίκα που εκπροσωπεί τις ΗΠΑ".

Άλλος χρήστης σχολίασε ότι "αυτή η φωτογραφία ανήκει στις ημέρες που η Τραμπ έκανε modeling και του θύμιζε μοντέλο για το εξώφυλλο του περιοδικού ερωτικού περιεχομένου Hustler".

Ωστόσο η Τραμπ βρήκε και συμμάχους online που της ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά και βρήκαν χαριτωμένη την εκδοχή της Μελάνια Τραμπ Αη Βασίλη.

https://www.instagram.com/p/BdGk90AF-0n

Νωρίτερα η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ συνομίλησαν τηλεφωνικά με πολλά παιδιά. Αυτή τη φορά το διπλό πορτρέτο τους στο πολυτελές θέρετρο Mar-a-Lago της Φλόριντα σχολιάστηκε για την στάση του προεοδρικού ζεύγους που έχει γυρισμένη ο ένας την πλάτη στον άλλον.

Η Τραμπ διαμοιράστηκε το selfie της στον επίσημο λογαριασμό της (@FLOTUS) στο Τwitter με το λιτό hashtag #MerryChristmas.

Αυτό είναι το πρώτο selfie της Τραμπ για το 2017 που φτάνει στο τέλος του.

https://www.instagram.com/p/BdIJBTJlSmT

ΔΗΜΟΦΙΛΗ