ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kρίσι Τέιγκεν: η παράλογη θεωρία συνωμοσίας πίσω από το θρίλερ στον αέρα

Kρίσι Τέιγκεν: η παράλογη θεωρία συνωμοσίας πίσω από το θρίλερ στον αέρα

H απροσδόκητη περιπέτεια της Κρίσι Τέιγκεν και του συζύγου της Τζον Λέτζεντ μονοπώλησε το ενδιαφέρον των media. Η πτήση με προορισμό το Τόκιο που είχαν επιβιβαστεί οι δυό τους από το Λος Άντζελες επέστρεψε στο LAX όταν το πλήρωμα ανακάλυψε ότι ένας επιβάτης είχε επιβιβαστεί στη λάθος πτήση.

Ο πιλότος της πτήσης 175 αποφάσισε να επιστρέψει πίσω καθώς αυτό προβλέπεται από τους κανονισμούς ασφαλείας της αεροπορικής εταιρείας All Nippon Airways.

Στο αεροπλάνο βρίσκονταν και το μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν με το σύζυγό της τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ. Το γνωστό μοντέλο που έχει έντονη δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετέδιδε όλες τις εξελίξεις από το κινητό της τηλέφωνο.

Στην αρχή η Τέιγκεν δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε, αφού το πλήρωμα δεν ενημέρωσε αμέσως τους επιβάτες.

Το γνωστό μοντέλο περιέγραφε τις στιγμές λεπτό προς λεπτό στο twitter και όταν έγινε γνωστό τι ακριβώς συνέβαινε αναρωτήθηκε γιατί θα έπρεπε να τιμωρηθούν όλοι οι επιβάτες για το λάθος ενός ατόμου και γιατί αντί να γυρίσουν πίσω, δεν προσγειώθηκαν στο Τόκιο και στη συνέχεια να επιστρέψει μόνος του ο επιβάτης που έκανε το λάθος.

Για την υπόθεση διεξάγει έρευνα το FBI ωστόσο το Twitter έχει μια θεωρία συνωμοσίας για όσα συνέβησαν στον αέρα.

"Προσπάθησαν να φύγουν από τη χώρα"

"Mήπως η Κρίσι Τάιγκεν και ο Τζον Λέτζεντ συνελήφθησαν καθώς προσπαθούσαν να φύγουν από τις ΗΠΑ;" είπε "υποψιασμένος" χρήστης του Twitter δικαιολογώντας τη θεωρία του με το γεγονός ότι οι δυό τους υπήρξαν ένθερμοι υποστηρικτές της Κλίντον.

"Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος που δικαιολογεί την εξέλιξη αυτής της πτήσης" πρόσθεσε αυτό το ευφάβταστο πρόσωπο -ή bot.

"Κάπου διάβασα ότι ο Λέτζεντ ανήκει στους Illuminati και έπρεπε να επιστρέψει στο αρχηγείο τους" σχολίασε άλλος χρήστης, διακωμωδώντας την παράνοια.

"Μήπως τελικά η Τάιγκεν είναι ο Έντουαρντ Σνόουντεν του 2017 και κανείς δεν το γνώριζε μέχρι τώρα;" αναρωτήθηκε το Mashable. Η Τάιγκεν γέλασε με την ψυχή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ