ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tζάστιν Τίμπερλεϊκ: επιστρέφει ως «άνθρωπος των δασών» πριν το Super Bowl (vid)

Tζάστιν Τίμπερλεϊκ: επιστρέφει ως «άνθρωπος των δασών» πριν το Super Bowl (vid)

Μπορεί η σύζυγος του Τζέσικα Μπίελ να έχει γίνει η απροσδόκητα δυνατή τηλεοπτική star της σεζόν με την ερμηνεία της στο ανέλπιστα καλό "The Sinner" όμως ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ διεκδικεί το δικό του μερίδιο στη δημοφιλία για το 2018 επιστρέφοντας στη δισκογραφία λίγο πριν την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο Super Bowl.

Ο Τίμπερλεϊκ εγκαινιάζει τη νέα χρονιά με ένα καινούργιο album, θέλοντας να επιστρέψει στις ρίζες του. "Αυτό το άλμπουμ, στ' αλήθεια το εμπνεύστηκα από τον γιο μου, τη γυναίκα μου, την οικογένειά, αλλά, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με τα άλλα άλμπουμ μου, από εκεί που κατάγομαι. Και είναι προσωπικό" λέει ο Τίμπερλεϊκ στο teaser που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα εξηγώντας την πηγή έμπνευσης του για το "Μan of the Woods" (Άνθρωπος των Δασών).

Ο Τίμπερλεϊκ έχει δίπλα του το δίχρονο γιος του, Σίλας αλλά και τη γυναίκα του. Η φωνή της Μπίελ ακούγεται να λέει: "Έχεις την αίσθηση (σ' αυτό το άλμπουμ) βουνών, δέντρων, φωτιάς στο ξέφωτο, της Άγριας Δύσης, του τώρα".

Το album θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου και όπως σχολιάζει ο εδώ και καιρό συνεργάτης του Τίμπερλεϊκ, Φάρελ Γουίλιαμς, "είναι τόσο γήινο! Είναι εκεί που, στη ζωή σου, βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή".

Οι φανατικοί θαυμαστές δεν θα χρειαστεί να περιμένουν ένα μήνα ν' ακούσουν Τζάστιν, γιατί την Παρασκευή θα κυκλοφορήσει καινούργιο τραγούδι του.

Το "Μan of the Woods" είναι το πέμπτο studio album του πρώην μέλους των NSYNC και η χρονική στιγμή της κυκλοφορίας του δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Ο Τίμπερλεϊκ επιστρέφει στην αρένα του ημιχρόνου του Super Bowl -του τελικού για το πρωτάθλημα του αμερικανικού ράγκμπι ή ποδοσφαίρου, όπως εννοούν το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ- τον επόμενο μήνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ