ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Fifty Shades Freed: σεξ, εγκυμοσύνη και μυστικά στο νέο trailer της ερωτικής τριλογίας (vid)

Fifty Shades Freed: σεξ, εγκυμοσύνη και μυστικά στο νέο trailer της ερωτικής τριλογίας (vid)

Οι φανατικοί θιασώτες της ερωτικής τριλογίας "Fifty Shades of Grey" ενθουσιάστηκαν με το νέο trailer για το τελευταίο κινηματογραφικό κεφάλαιο των περιπετειών του Κρίστιαν Γκρέι και της Aναστάζια Στιλ.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του show "The Bachelor" στο ABC, η Universal Pictures παρέδωσε στι κοινό το trailer που κλείνει την κινηματογραφική εκδοχή του light πορνογραφήματος που εμπνεύστηκε η συγγραφέας E.L. James.

Ο Τζέιμι Ντόρναν και η Ντακότα Τζόνσον επιστρέφουν με πολλούς παλιούς και νέους συμπρωταγωνιστές να γεμίζουν την οθόνη με υποσχέσεις και αποκαλύψεις.

Πέρα από τους δύο πρωταγωνιστές εμφανίζονται οι Bruce Altman, Kim Basinger, Jennifer Ehle, Marcia Gay Harden, Luke Grimes, Eric Johnson, Robinne Lee, Max Martini, Eloise Mumford, Rita Ora, Victor Rasuk, Callum Keith Rennie αλλά και οι Brant Daugherty, Tyler Hoechlin και Arielle Kebbel που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο τρίτο κεφάλαιο του franchise που φέρει τη σφραγίδα Fifty Shades.

Στο trailer ο αγώνας για εξουσία συνεχίζεται με το παθιασμένο sex και τον γάμο των δύο να είναι μόλις δύο από τις αποκαλύψεις. "Φαίνεται ότι είσαι έγκυος, κυρία Γκρέι" ακούγεται να λέει μια γυναίκα στη Ντακότα Τζόνσον προμηνύοντας εξελίξεις.

Η πρώτη ταινία της σειράς, "Fifty Shades of Grey", κυκλοφόρησε το 2015 και έφερε $571 εκατομμύρια με προϋπολογισμό $40 εκατομμύρια ενώ το δεύτερο κεφάλαιο, "Fifty Shades Darker", που ακολούθησε το 2016 έφερε $381 εκατομμύρια με προϋπολογισμό $55 εκατομμυρίων.

Το "Fifty Shades Freed" κάνει ντεμπούτο στις 9 Φεβρουαρίου.

Όταν οι αποχρώσεις αναστάτωσαν την Ανγκόλα

Οι αρχές της Ανγκόλας δεν αστειεύονται σε θέματα ηθικής. Για αυτό το λόγο, το υπουργείο Πολιτισμού της Ανγκόλα δήλωσε ότι "συνεργάζεται με θεσμούς, όπως η εθνική αστυνομία, για την απαγόρευση προβολής της ταινίας κατά τη διάρκεια της ημέρας και την είσοδο ανήλικων ηλικίας 16 ετών" έξω από τους κινηματογράφους που είχαν προγραμματισμένες προβολές του "Fifty Shades Darker".

Επιπλέον με δήλωσή του, το υπουργείο Πολιτισμού κάλεσε "γονείς και κηδεμόνες να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για τις ηθικές αξίες και να είναι προσεκτικοί στα μέτρα που λαμβάνουν για τα ανήλικα παιδιά".

Η ταινία προβλήθηκε στην Ανγκόλα σε δύο δίκτυα κινηματογράφων στην πρωτεύουσα Λουάντα τα απογεύματα. Το ένα από τα δίκτυα αυτά ανήκει στην κόρη του προέδρου Ζοζέ Εντουάρντο ντος Σάντος, που θεωρείται η πλουσιότερη γυναίκα της Αφρικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ