ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: το ΗΒΟ επιβεβαίωσε το πιο δυσάρεστο νέο για τη σειρά των ρεκόρ

Game of Thrones: το ΗΒΟ επιβεβαίωσε το πιο δυσάρεστο νέο για τη σειρά των ρεκόρ

Η δυσάρεστη για πολλούς φήμη επιβεβαιώθηκε από το ΗΒΟ. Το Game of Thrones θα επιστρέψει το 2019 με την όγδοη και καταληκτική σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς να ολοκληρώνεται σε έξι μόλις επεισόδια.

Το καλωδιακό κανάλι HBO επιβεβαίωσε στις 4 Ιανουαρίου 2018 ότι η τηλεοπτική μεταφορά της λογοτεχνικής εποποιίας του Τζ. Ρ. Ρ. Μάρτιν θα καθυστερήσει αρκετά ενώ δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία προβολής.

Η σειρά Game of Thrones είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του δικτύου μετρώντας περισσότερα από 30 εκατομμύρια τηλεθεατές μόνο στις ΗΠΑ και αναρίθμητους άλλους φανατικούς οπαδούς παγκοσμίως.

Στην τελευταία σεζόν θα αποκαλυφθούν πολλά ενώ θα μπει τέλος στον διάδοχο του πολυπόθητου Σιδερένιου Θρόνου που διεκδικούν οι δυναστείες των Εφτά Βασιλείων.

Τα γυρίσματα της όγδοης σεζόν έχουν ξεκινήσει από τον Οκτώβρη και πρόκειται να ολοκληρωθούν στα μέσα του 2018.

Όπως ανακοίνωσε στέλεχος του HBO θα γυριστούν πολλά διαφορετικά φινάλε ώστε να αποφευχθούν διαρροές και spoilers που απειλούν την εξέλιξη της τηλεοπτικής εποποιίας.

Όπως αποκάλυψαν οι δημιουργοί της σειράς David Benioff και D B Weiss στο Entertainment Weekly το 2016 σκοπός τους είναι να παραδώσουν στο φανατικό κοινό της σειράς ένα όδο το δυνατόν πιο επικό και εντυπωσιακό επίλογο.

Το HBO επιβεβαίωσε ότι οι Benioff και Weiss θα είναι και οι σκηνοθέτες της όγδοης σεζόν.

Επιπλέον ο συγγραφέας Τζ. Ρ. Ρ. Μάρτιν σκοπεύει να ολοκληρώσει ένα, ίσως και δύο από τα βιβλία της λογοτεχνικής σειράς του Game of Thrones που δουλεύει εδώ και μήνες.

Η τηλεοπτική σειρά έχει πλέον ακολουθήσει τη δική της αφήγηση πέρα από όλα όσα έχει εξιστορήσει ο Μάρτιν στα πέντε βιβλία του που έχουν ήδη εκδοθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ