ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γκουίνεθ Πάλτροου: δεύτερος γάμος μετά τον «συνειδητό χωρισμό» από τον Κρις Μάρτιν

Γκουίνεθ Πάλτροου: δεύτερος γάμος μετά τον «συνειδητό χωρισμό» από τον Κρις Μάρτιν

Το 2014 η star που οι ΗΠΑ λατρεύουν να μισούν, η Γκουίνεθ Πάλτροου χώρισε από τον μουσικό και frontman του συγκροτήματος Coldplay Κρις Μάρτιν. Την απόφαση της τότε την χαρακτήρισε "συνειδητό χωρισμό" με πολλούς να αναρωτιούνται τι ακριβώς ήθελε να πει η ιδρύτρια Goop. Tώρα η Πάλτροου ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να κάνει ξανά το βήμα για δεύτερο γάμο και να "εξερευνήσει τις ψυχικές και συναισθηματικές δυνατότητες της συμβίωσης".

Η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον αμερικανό τηλεοπτικό παραγωγό Μπραντ Φάλτσακ, ωστόσο δεν αποκαλύπτει επίσημη ημερομηνία γάμου.

Η 45χρονη Πάλτροου επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της σε συνέντευξη που δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του Goop, του lifestyle περιoδικού της ηθοποιού.

Η Πάλτροου και ο 46χρονος Φάλτσακ είναι ζευγάρι περίπου δύο χρόνια. Ο Φάλτσακ ήταν ο συνδημιουργός με τον Ράιαν Μέρφι το 2009 των δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών "Glee". Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί επίσης στις τηλεοπτικές σειρές "American Horror Story" και "Scream Queens".

Σήμερα η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και αυτοαποκαλούμενη "γκουρού" ενός εναλλακτικού και κοστοβόρου lifestyle είναι γνωστή ως η δημιουργός της εταιρίας Goop, που περιλαμβάνει έναν ιστότοπο αφιερωμένο στην ευζωία και καταστήματα πώλησης προϊόντων που προωθούν την υγιεινή διατροφή και ένα τρόπο ζωής χωρίς άγχος.

https://www.instagram.com/p/BdsjF5NHDYX

Ο πρώτος γάμος του Φάλτσακ ήταν με την τηλεοπτική παραγωγό Σούζαν Φάλτσακ με την οποία απέκτησαν επίσης δύο παιδιά.

Η Πάλτροου και ο Φάλτσακ ποζάρουν χαμογελαστοί για το εξώφυλλο του περιοδικού, με τον τηλεοπτικό παραγωγό να αγκαλιάζει τη αγαπημένη του.

"Αισθανόμαστε απίστευτα τυχεροί που συναντηθήκαμε σε αυτή τη συγκυρία της ζωής μας όπου οι κοινές μας επιτυχίες και αποτυχίες μπορούν να χρησιμεύσουν ως βάσεις για μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση", δήλωσαν.

Ο Φάλτσακ επίσης απάντησε στο δημοφιλές στις ΗΠΑ κουίζ "How goopy are you" σε βίντεο που προβάλλεται στο goop.com. Η συνέντευξη δημοσιεύεται στο τεύχος του περιοδικού που κυκλοφορεί.

Η διάσημη ηθοποιός και ο Μάρτιν χώρισαν το 2014 και πήραν διαζύγιο το 2016, έπειτα από 13 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά.

https://www.instagram.com/p/Bb-QUs5HlLC

Από την πλευρά του ο Κρις Μάρτιν ίσως παντρεύεται την Ντακότα Τζόνσον, ίσως όχι

"Ο Κρις λέει ότι ποτέ δεν αισθάνθηκε τόσο άνετα σε μία σχέση, σκέφτεται ότι είναι το πιο κουλ κορίτσι κι έχει ήδη πει ότι την αγαπάει" δήλωσε μία πηγή στην αμφιλεγόμενου κύρους ιστοσελίδα RadarOnline. "Έχουν ήδη πει ότι έχουν συζητήσει τη δυνατότητα να παντρευτούν το επόμενο έτος, θέλουν απλώς πρώτα να δουν πώς θα είναι τα ταξίδι τους για την περιοδεία του Κρις πριν κάνουν το μεγάλο βήμα" λέει η πηγή.

Επίσης "η πρώην σύζυγος του Μάρτιν, Γκουίνεθ Πάλτροου δεν είδε με καλό μάτι τη σχέση του τραγουδιστή.Η 45χρονη Πάλτροου δεν συμφωνεί με το γεγονός ότι το ζευγάρι έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας, εξοργίζοντας τον 40χρονο Κρις" αναφέρει το δημοσίευμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ