ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tomb Raider: στο νέο trailer η Αλίσια Βικάντερ παλεύει για τη ζωή της (vid)

Tomb Raider: στο νέο trailer η Αλίσια Βικάντερ παλεύει για τη ζωή της (vid)

Αντικαθιστώντας την Αντζελίνα Τζολί  και επενδύοντας στη δυναμική Αλίσια Βικάντερ η Warner Bros. Pictures και η Metro-Goldwyn-Mayer Pictures παίρνουν ένα ρίσκο για το κινηματογραφικό reboot της Λάρα Κροφτ στο επερχόμενο Tomb Raider. Όλα δείχνουν ότι είναι ένα ρίσκο που θα δικαιώσει τα studio.

H βραβευμένη με Όσκαρ Βικάντερ υποδύεται την 21χρονη Κροφτ στην επερχόμενη περιπέτεια που κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο φέρνοντας όπως σχολιάζουν τα media των ΗΠΑ μια πιο ανθρώπινη πλευρά της ηρωίδας που καθιερώθηκε πρώτα στις κονσόλες παιχνιδιών και μετά συνέχισε να επιβιώνει στη μεγάλη οθόνη.

Το κινηματογραφικό reboot της διάσημης πρωταγωνίστριας της σειράς παιχνιδιών Tomb Raider ακολουθεί πιστά την αφήγηση των νέων τίτλων της Square Enix, Tomb Raider και Rise of the Tomb Raider δίνοντας συναισθηματικό βάθος στην ηρωίδα.

Αυτή θα είναι η πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση της Βικάντερ μετά τον γάμο της με τον Μάικλ Φασμπέντερ στην Πορτογαλία λίγους μήνες πριν.

alicvia james

Βικάντερ και Τζέιμς Κόρντεν/ @Facebook/TombRaiderMovie

Το δεύτερο trailer έχει μουσικό χαλί τις Destiny's Child και την πρωταγωνίστρια πλαισιώνουν οι Dominic West (The Wire) και Kristin Scott Thomas ενώ η σκηνοθεσία έχει περάσει στα χέρια ενός ακόμη Σκανδιναβού. Ο Roar Uthaug είναι από τη Νορβηγία και η Βικάντερ είναι από τη Σουηδία.

Το Tomb Raider κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 15 Μαρτίου 2018.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ