ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μετά τους Χάρι & Μαρκλ: ακόμη ένας βασιλικός γάμος στη Βρετανία

Μετά τους Χάρι & Μαρκλ: ακόμη ένας βασιλικός γάμος στη Βρετανία
REUTERS/Peter Nicholls

Η δεύτερη και μικρότερη κόρη του πρίγκιπα 'Αντριου και της Σάρα Φέργκιουσον, η 27χρονη πριγκίπισσα Ευγενία του Γιορκ θέλει να είναι η επόμενη γαλαζοαίματη που θα συζητηθεί για το γάμο της φέτος στη Βρετανία -μετά τον ξάδερφο της Χάρι και τον γάμο του με τη Μέγκαν Μαρκλ τον Μάιο.

Η Ευγενία, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ Β', θα παντρευτεί το φθινόπωρο τον Τζακ Μπρούκσμπανκ, διευθυντή φημισμένου νυκτερινού κέντρου του Λονδίνου, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

"Ο Δούκας και η Δούκισσα του Γιορκ έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν τον αρραβώνα της πριγκίπισσας Ευγενίας με τον Κύριο Τζακ Μπρούκσμπανκ" ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα της Βρετανίας.

Ο 57χρονος Δούκας του Γιορκ είναι το τρίτο παιδί της Ελισάβετ Β' και δεύτερος γιός της-- μετά τον 69χρονο πρίγκιπα-διάδοχο Κάρολο και την 67χρονη πρίγκιπισσα Αννα. Το τέταρτο και τελευταίο παιδί της βασίλισσας είναι ο 53χρονος πρίγκιπας 'Εντουαρντ.

Η εγγονή της βασίλισσας και όγδοη στη σειρά διαδοχής στο θρόνο έχει επτά χρόνια σχέση με τον 31 ετών Τζακ Μπρούκσμπανκ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε κάνοντας σκι στο χιονοδρομικό θέρετρο Βερμπιέ, στην Ελβετία, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

Η Ευγενία και ο Τζακ πήγαν στο Μπαλμόραλ, στην κατοικία της βασίλισσας στη Σκωτία, με αφορμή το πάρτι για τα 32α γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι που γιορτάστηκαν εκεί, όπου η βασίλισσα τούς έδωσε την ευχή της για το γάμο τους. Στο πάρτι του πρίγκιπα Χάρι ήταν καλεσμένη και η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.

Ευγενία και Μπρούκσμπανκ αρραβωνιάστηκαν στη Νικαράγουα νωρίτερα αυτό το μήνα και ο γάμος τους θα τελεστεί το φθινόπωρο του 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον πύργο του Ουίνδσορ, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα.

Στο ίδιο παρεκκλήσι θα τελεστεί και ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με την αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

2018 01 22T111937Z 1481747401 RC12F183E4E0 RTRMADP 3 BRITAIN ROYALS EUGENIE

REUTERS/Matthew Childs

Ο Τζακ είναι διευθυντής του κλαμπ και μπαρ Mahiki στο Λονδίνο, ενός κέντρου διασκέδασης που φημίζεται για τη διάσημη πελατεία του. Ο ίδιος ονειρεύεται να δημιουργήσει μια αλυσίδα παμπ.

"Αυτό είναι το όνειρό μου από τότε που ήμουν 18 ετών", είχε δηλώσει στην εφημερίδα Daily Mail.

Οι γονείς του είναι η Νίκολα και ο Tζορτζ Μπρούκσμπανκ. Ο πατέρας του έχει εργαστεί ως ορκωτός λογιστής και διευθυντής εταιρίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ