ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kιμ Καρντάσιαν: λογομαχεί με τη Λόχαν & συμμαχεί με την Πάρις Χίλτον στο Instagram

Kιμ Καρντάσιαν: λογομαχεί με τη Λόχαν & συμμαχεί με την Πάρις Χίλτον στο Instagram

H Kιμ Καρντάσιαν έχει πολύ δουλειά. Η σύζυγος του Κάνιε Ουέστ και μητέρα τριών, φίλη της Πάρις Χίλτον και όχι φίλη της Λίντσεϊ Λόχαν εδώ και δύο 24ωρα έχει επιδοθεί μια καμπάνια τολμηρών αναρτήσεων στο Instagram -και κάθε άλλο κοινωνικό δίκτυο που φέρει την υπογραφή της-σε μια ακόμη απόπειρα της να συζητηθεί ή "να σπάσει το Ιnternet". Εννοείτε ότι οι -στα όρια της πορνογραφίας για πολλούς- αναρτήσεις της Καρντάσιαν επικροτήθηκε από εκείνους που εκτιμούν την ημίγυμνη εκδοχή της και ενόχλησε άλλους.

Ο διαβόητος Πέρεζ Χίλτον την αποκάλεσε "τσούλα" και ανάρτησε τη δική του εκδοχή της Καρντάσιαν γυμνός στο κρεβάτι. Η Λίντσει Λόχαν δήλωσε "μπερδεμένη". Ο Χίλτον της εξήγησε ότι παρωδεί την Καρντάσιαν. Η Καρντάσιαν, που παρακολουθούσε το online δράμα απάντησε στη Λόχαν ότι αν κάτι που θα έπρεπε να την μπερδεύει είναι η προφορά της.

Η Καρντάσιαν αναφέρθηκε στη συνέντευξη της Λόχαν όταν στα πλαίσια εγκαινιών νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στην Αθήνα μιλούσε με ξενική, περίπου βρετανική αλλά όχι ακριβώς, προφορά.

Η Καρντάσιαν δεν επιδόθηκε μόνο στο online δράμα αλλά χαιρέτησε και μια φιλία που κρατάει από παλιά.

Συμμετέχοντας στην καμπάνια της σειράς ρούχων που υπογράφει ο Κάνιε Ουέστ online η Πάρις Χίλτον φοράει κομμάτια από τη νέα συλλογή του label.

Η σχέση των Πάρις Χίλτον και Κιμ Καρντάσιαν κρατάει από παλιά. Η Καρντάσιαν έγινε αρχικά γνωστή ως προστατευόμενη της Χίλτον ωστόσο μέσα στα χρόνια οι δύο socialites χώρισαν τους δρόμους τους.

kim instagram 10

Πλέον η Καρντάσιαν και η Χίλτον συμμαχούν για τον Κάνιε Ουέστ και τη μόδα και η πολύγλωσση Λόχαν (ίσως) απαντήσει στην Καρντάσιαν, είτε όχι.

"Πώς να αποκαλέσω την προφορά μου; Μήπως #LILOHAN” είχε γράψει στο Twitter. "Eίναι ένα αμάγαλμα από πολλές γλώσσες που καταλαβαίνω ή προσπαθώ να μάθω. Μαθαίνω πολλές γλώσσες από μικρή. Μιλάω άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά, καταλαβαίνω Ρώσικα και μαθαίνω Τούρκικα, Ιταλικά και Αραβικά" πρόσθεσε στη Daily Mail.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ