ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tομ Χάρντι: χτύπησε tattoo για το Όσκαρ του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο

Tομ Χάρντι: χτύπησε tattoo για το Όσκαρ του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο

Οι συμπρωταγωνιστές στην Επιστροφή (The Revenant) Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Τομ Χάρντι έβαλαν ένα στοίχημα δύο χρόνια πριν, λίγο προτού ο ΝτιΚάπριο κερδίσει το Όσκαρ του 2016.

Όπως είχαν συμφωνήσει οι ΝτιΚάπριο και Χάρντι όποιος έχανε το στοίχημα έπρεπε να χτυπήσει τατουάζ με το όνομα του άλλου.

Δύο χρόνια μετά ο Χάρντι πλήρωσε το αντίτιμο της ήττας του. Όπως αναφέρει το Us Weekly ο Χάρντι πίστευε ότι η ερμηνεία του δεν ήταν τόσο καλή για να τον φέρει στην κούρσα των Όσκαρ.

Ο ΝτιΚάπριο πίστευε ακριβώς το αντίθετο -μα και βέβαια η ερμηνεία του στην Επιστροφή (The Revenant) άξιζε την υποψηφιότητα, ακόμη και τη νίκη.

Ο ΝτιΚάπριο γνώριζε την αλήθεια και πλέον ο βρετανός Χάρντι έχει τη φράση "Ο Λιο Τα Ξέρει Όλα" (Leo Knows All" χτυπημένη στο δεξί του δικέφαλο.

https://www.instagram.com/p/BehGmqOFeL9

Σε λάθος παραλήπτη τo Grammy του Μπίμπερ

Επιπλέον το Latin Grammy του Τζάστιν Μπίμπερ για τη συμμετοχή του στο Despacito δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του καλλιτέχνη καθώς το έστειλαν σε λάθος άνθρωπο.

Σύμφωνα με τη New York Daily News το Latin Grammy του Νοεμβρίου 2017 απεστάλη στον μουσικό παραγωγό Carlos Escalona Cruz.

Ο Cruz ευχαρίστησε τα Grammys για τη λάθος γενναιοδωρία του στο Instagram. O Cruz έπρεπε να παραλάβει το δικό του βραβείο ως παραγωγός στο παιδικό δισκογραφικό album του Marc Anthony "Marc Anthony for Babies."

"Αυτός είναι ο πιο αστείος τρόπος για να ξεκινήσει κανείς το #2018" σχολίασε ο Cruz.

https://www.instagram.com/p/BejeoAeHguP

ΔΗΜΟΦΙΛΗ