Σύλληψη άντρα που απείλησε να απαγάγει τη Lana Del Rey
H αστυνομία στην αμερικανική πολιτεία της Φλόριντα συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος απειλούσε να απαγάγει την τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι.
Σύμφωνα με το BBC, ο άνδρας είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι όταν συνελήφθη κοντά στο Amway Center του Ορλάντο, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί η τραγουδίστρια, σύμφωνα με αξιωματούχους.
Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το όνομά του: Ο 43χρονος Μάικλ Χάντ αντιμετωπίζει κατηγορίες για παρενόχληση με αξιόπιστη απειλή και απόπειρα απαγωγής με όπλο.
Φέρεται ότι είχε αναρτήσει απειλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου αλλά έγινε γνωστό χθες Σάββατο.
Το αστυνομικό τμήμα του Ορλάντο ανακοίνωσε ότι άνδρες του έλαβαν νωρίς την Παρασκευή σχετική πληροφορία και συνέλαβαν τον Χαντ. «Όταν συνελήφθη, ο Χαντ είχε στην κατοχή του εισιτήρια για την συναυλία της Λάνα Ντελ Ρέι και ένα μαχαίρι», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας και προσθέτει ότι ο Χαντ δεν είχε έρθει ποτέ σε επαφή με την 32χρονη τραγουδίστρια, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Ελίζαμπεθ Γκραντ.
Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ: Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός
14:47
ΚΚΕ: Ο κρατικός μηχανισμός επιδεικνύει ζήλο κατά των αγροτών και όχι για να προστατέψει τους πολίτες
14:47
ΕΕ: Πρόστιμο στην πλατφόρμα Χ για το «μπλε σήμα» και τις παραπλανητικές διαφημίσεις
14:39
Επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros Discovery έναντι 72 δισ. δολαρίων
14:37