ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Super Bowl: δείτε τα 11 trailer που έσπασαν τα κοντέρ της τηλεθέασης (vids)

Super Bowl: δείτε τα 11 trailer που έσπασαν τα κοντέρ της τηλεθέασης (vids)

Το Super Bowl έφερε έναν θρίαμβο στους Αετούς, μια νύχτα απογοητευτική στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και πολλά, επικά, γενναιόδωρα trailer από την κινηματογραφική και τηλεοπτική βιομηχανία του θεάματος που εκμεταλλεύεται την τηλεθέαση του πρωταθλήματος για να διαφημίσει τα προϊόντα της.

Από τη Marvel Studios και την Paramount στο HBO και το Ηulu τα trailer έχουν ένταση, δράμα, αγωνία, αποκαλύψεις και εκρήξεις.

Ανάμεσα τους το νέο spot του πολυαναμενόμενου Jurassic World: Fallen Kingdom αλλά και το απίστευτα "οργισμένο" trailer του Mission: Impossible – Fallout το Χόλιγουντ δείχνει τα δόντια του με τα οποία θέλει να "καταβροχθίσει" τα ταμεία και την τηλεθέαση.

Στα highlights και οι πρώτες εικόνες από το επόμενο στοίχημα της Disney στο κινηματογραφικό franchise του Star Wars, Solo: A Star Wars Story.

Στις τηλεοπτικές παραγωγές τις εντυπώσεις κέρδισε το νέο trailer του δεύτερου κύκλου του Westworld αλλά και το πρώτο spot για την παραγωγή της Amazon, Jack Ryan.

Κάντε ποπ κορν και πατήστε play. Το παιχνίδι τώρα ξεκινά

Mission: Impossible - Fallout

Solo: A Star Wars Story

Jurassic World: Fallen Kingdom

The Cloverfield Paradox

Avengers: Infinity War

Skyscraper

Red Sparrow

A Quiet Place

Jack Ryan

Castle Rock

Westworld

O τελικός του αμερικανικού ποδοσφαίρου ή Super Bowl θεωρείται (και είναι) το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς για τις ΗΠΑ.

"Πρόκειται για μία μεγάλη επένδυση για τους διαφημιστές που όμως αποζημειώνει" σχολίασε ο Τόνι Κέις, αναλυτής αγορών και διαφημίσεων. "Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια βλέπουν τον αγώνα. Δεν υπάρχει τίποτα, που να προσεγγίζει αυτά τα ποσοστά τηλεθέασης για τους διαφημιστές. Είναι χρήματα που επιστρέφονται πίσω" καταλήγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ