ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Oυίλιαμ: «Αν η Κέιτ γεννούσε δίδυμα θα δοκιμαζόταν η ψυχική μου υγεία»

Oυίλιαμ: «Αν η Κέιτ γεννούσε δίδυμα θα δοκιμαζόταν η ψυχική μου υγεία»

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εχει χιούμορ. Μιλώντας σε τελετή απονομής βραβείων, το μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, πατέρας δύο παιδιών δήλωσε ότι προσπαθεί όσο να κοιμάται όσο μπορεί ενώ αστειεύτηκε ότι είναι χαρούμενος που η σύζυγός του δεν κυοφορεί δίδυμα.

Σε μια τέτοια περίπτωση "ψυχική υγεία του θα δοκιμαζόταν" είπε ο Ουίλιαμ καθώς η σύζυγός του, Δούκισσα του Κέιμπριτζ πρόκειται να γεννήσει το τρίτο παιδί τους τον Απρίλιο.

Ο δεύτερος στη σειρά διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ, Δούκας του Κέιμπριτζ απένειμε βραβεία σε πρώην άστεγους νέους, στους οποίους παρέχει στέγη και στήριξη η φιλανθρωπική οργάνωση Centrepoint, την οποία υποστήριζε η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

"Το τρίτο μας παιδί έρχεται τον Απρίλιο. Κοιμάμαι όσο μπορώ" αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας The Telegraph. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συναντήθηκε με υποστηρικτές της οργάνωσης και είχε ένα διάλογο με τον Ρέιμοντ Στόνερ, διευθυντή της Anston Properties.

Όταν ο κ. Στόνερ τού είπε ότι θα μπορούσε να εξοικονομήσει χρόνο αν η σύζυγός του γεννούσε δίδυμα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απάντησε: "Δίδυμα; Νομίζω ότι η ψυχική μου υγεία θα έμπαινε σε δοκιμασία με δίδυμα". Σε έναν άλλον υποστηρικτή της οργάνωσης είπε: "Δύο είναι καλά, δεν ξέρω πώς θα τα βγάλω πέρα με τρία, θα είμαι μόνιμα κουρασμένος".

Επίσης, αστειεύτηκε για τη δική του έλλειψη μαγειρικών ικανοτήτων, λέγοντας: "Εγώ να μαγειρεύω, δεν είναι μία επιλογή που μπορείτε να μου εμπιστευτείτε – ούτε εγώ τα δοκιμάζω".

Στην ομιλία του στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Κέσινγκτον ο Ουίλιαμ έβαλε στην άκρη το χιούμορ και μίλησε για το πρόβλημα των αστέγων έχοντας στο πλάϊ του την Εμίλια Κλαρκ του Game of Thrones.

"Είστε τα πρότυπα για την επόμενη γενιά"

"Η αποψινή εκδήλωση μού προκαλεί αντικρουόμενα συναισθήματα. Σύντομα η Centrepoint θα είναι 50 ετών. Αισθάνομαι τεράστια υπερηφάνεια για όλα όσα έχει επιτύχει η οργάνωση Centrepoint όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ταυτόχρονα, απογοήτευση και αγανάκτηση - αγανάκτηση επειδή σε μια από τις πιο ευημερούσες χώρες στον κόσμο το πρόβλημα των αστέγων εξακολουθεί να θέτει σε κίνδυνο τις ζωές και το μέλλον των νέων μας" είπε.

Όταν συναντήθηκε με μια ομάδα νέων γυναικών που δεν έλαβαν βραβεία αλλά ήταν προτεινόμενες, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ τις εμψύχωσε λέγοντας τους:

"Κορίτσια φαίνεστε καταπληκτικά. Χαμογελάτε, είστε τώρα τα πρότυπα. Είχατε δυσκολίες και τις ξεπεράσατε. Είστε τα πρότυπα για την επόμενη γενιά".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ