ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Από την Νταϊάνα στην Τσιτσιολίνα: ο Κάνιε Ουέστ εύχεται στην Καρντάσιαν για τον Άγιο Βαλεντίνο

Από την Νταϊάνα στην Τσιτσιολίνα: ο Κάνιε Ουέστ εύχεται στην Καρντάσιαν για τον Άγιο Βαλεντίνο

Με αφορμή την γιορτή των ερωτευμένων που φέτος είχε συλλήψεις και τραγούδια πραξικοπηματιών ανάμεσα σε άλλα, ο Κάνιε Ουέστ επέστρεψε στο δημοφιλές δίκτυο του Instagram για να ευχηθεί στη σύζυγο του Κιμ Καρντάσιαν χαρούμενο Βαλεντίνο.

O Oυέστ που είχε να κάνει ανάρτηση από τον Μάιο του 2017 αποφάσισε να ανεβάσει στο λογαριασμό του πορτρέτα από ζευγάρια που έχουν περάσει στην ιστορία.

Από την Ιλόνα Στάλερ ή αλλιώς Τσιτσιολίνα, την Ιταλίδα πορνοστάρ και βουλευτή που ερωτεύθηκε τον εικαστικό Τζεφ Κουνς στους Τζόνι Ντεπ και Γουινόνα Ράιντερ, τον Μπραντ Πιτ και την Τζένιφερ Άνιστον, τον Μπραντ Πιτ και τη Γκουίνεθ Πάλτροου, τη Μέριλιν Μονρόε και τον Τζο ΝτιΜάτζιο, τη Γουίτνεϊ Χιούστον και τον Μπόμπι Μπράουν, τον Κάρολο και την Νταϊάνα αλλά και τους Ιμάν και Ντέιβιντ Μπόουϊ ο Ουέστ έκανε το δικό του λεύκωμα από ζευγάρια στο Instagram προτού αναρτήσει φωτογραφία με τον ίδιο και την Καρντάσιαν να απολαμβάνουν ένα χωνάκι παγωτό.

Ο έρωτας του δεν έχει λιώσει και ο Ουέστ όταν επιστρέφει στο Instagram το κάνει με concept.

https://www.instagram.com/p/BfM7hXiB18M
https://www.instagram.com/p/BfM4lpchvxR
https://www.instagram.com/p/BfMxDvhhaLG
https://www.instagram.com/p/BfMnP-WBJBs
https://www.instagram.com/p/BfMm01vhoX8
https://www.instagram.com/p/BfMgml7Ba44
https://www.instagram.com/p/BfMcrlDhr0T
https://www.instagram.com/p/BfMalzjhcEw
https://www.instagram.com/p/BfMWHhOhr_y
https://www.instagram.com/p/BfMVnQLBQ9f
https://www.instagram.com/p/BfMQcPDBPVE
https://www.instagram.com/p/BfMOueIhBfo
https://www.instagram.com/p/BfMNCToB_p8
https://www.instagram.com/p/BfMH3xlhS2h

Σε πιο κλασικές αναρτήσεις ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του, Μισέλ, αντάλλαξαν μέσω των λογαριασμών τους στα social media τις δικές τους ευχές με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Ομπάμα ευχήθηκε "Ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Μισέλ. Κάνεις κάθε ημέρα και κάθε μέρος καλύτερο" επισυνάπτοντας μια φωτογραφία όπου οι δυο τους εμφανίζονται αγκαλιά. Η σύζυγος τους πάλι του ανταπέδωσε τις ευχές αφιερώνοντας του μια λίστα τραγουδιών για ερωτευμένους στο Spotify.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ