ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόρενς: Χόλιγουντ ή ακτιβισμός σημειώσατε Χ

Τζένιφερ Λόρενς: Χόλιγουντ ή ακτιβισμός σημειώσατε Χ

Ας μην ανησυχεί κανείς, η Τζένιφερ Λόρενς δεν εγκαταλείπει την υποκριτική. Την Παρασκευή το Entertainment Tonight δημοσίευσε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Λόρενς των Όσκαρ σκοπεύει να αποσυρθεί από την υποκριτική για να αφιερώσει τον εαυτό της στον ακτιβισμό.

Ωστόσο ο εκπρόσωπος τύπου της star ενημέρωσε ότι η Λόρενς δεν πάει πουθενά και είναι έτοιμη να βρεθεί σε πλατό γυρισμάτων μόλις ξεκινήσει ένα από τα πολλά κινηματογραφικά project που η ηθοποιός έχει δεσμευτεί να συμμετέχει.

Όπως σημειώνει το IMDB η Λόρενς έχει στα σκαριά μια ταινία με την Έιμι Σούμερ, την κινηματογραφική βιογραφία της Ζέλντα Φιτζεραλντ του Ρον Χάουαρντ, το Bad Blood του Άνταμ ΜαΚέι και το Burial Rites του Λούκα Γκουάντανίνο και άλλες, μη ανακοινώσιμες ακόμη, παραγωγές.

Σε συνέντευξη της με το ET η 27χρονη είπε ότι θέλει να αποχωρήσει λίγο από την υποκριτική για να αφοσιωθεί σε ΜΚΟ που πολεμάει τη διαφθορά.

"Θα αποχωρήσω από το Χόλιγουντ για ένα χρόνο" είπε σε συνέντευξη τύπου για την ταινία της Red Sparrow που έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο. "Θα δουλέψω με τον οργανισμό Represent.Us ώστε να κάνω περισσότερους νέους να ενασχοληθούν με την πολιτική” είπε.

"Η ΜΚΟ πολεμάει τη διαφθορά και προσπαθεί να βελτιώσει τη δημοκρατία μας" τόνισε.

2018 02 19T191747Z 206507495 RC1BB53D3CE0 RTRMADP 3 FILM REDSPARROW

REUTERS/Simon Dawson

Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Λόρενς λέει ότι θα αποχωρήσει λίγο από τα επαγγελματικά της καθήκοντα.

Τον Σεπτέμβιο είπε ότι θέλει να κάνει μια παύση στην καριέρα της. "Δεν έχω τίποτε να κάνω τα επόμενα δύο χρόνια" είπε στην εκπομπή Today.

Toν Νοέμβριο πάλι είπε στο Elle ότι θέλει να εγκαταλείψει λίγο την υποκριτική για να κάνει μια φάρμα με κατσίκες.

Η Λόρενς λέει πολλά αλλά η μεγάλη οθόνη δεν θα την αφήσει χωρίς εργασία, όχι ακόμη τουλάχιστον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ