ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tζένιφερ Άνιστον: βάζει πωλητήριο στο σπίτι των ονείρων της μετά το διαζύγιο

Tζένιφερ Άνιστον: βάζει πωλητήριο στο σπίτι των ονείρων της μετά το διαζύγιο

Μόλις δύο εβδομάδες πριν η Τζένιφερ Άνιστον άνοιξε τις πόρτες της έπαυλης που η ίδια ανακαίνισε στις σελίδες του περιοδικού Architectural Digest.

Στο εξώφυλλο της έκδοσης η Άνιστον ποζάρει πουλώντας το αμερικανικό όνειρο της ενώ στη συνένετυξη που συνοδεύει τις φωτογραφίες του σπιτιού στο Bel Air του Λος Άντζελες η Άνιστον μιλάει για το πώς "αυτό το σπίτι έχει κάτι από την ίδια αλλά και τον σύζυγο της Τζάστιν Θερού".

Ωστόσο από την ημερομηνία κυκλοφορίας του τεύχους μέχρι σήμερα η Άνιστον ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο από τον Θερού και έτσι το παραμύθι της Άνιστον παραδόθηκε σε ένα απρόσμενο τέλος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly η έπαυλη του πρώην ζευγαριού είναι προς πώληση.

"Αγόρασε το οίκημα, το ανακαίνισε και θα το πουλήσει για να βγάλει κέρδος. Αυτό κάνει η Τζεν" αναφέρει ανώνυμη πηγή στο περιοδικό. "Η έπαυλη θεωρείται ένα από τα πλέον όμορφο σπίτια στο Λος Άντζελες και η ενασχόληση της Άνιστον με τη διακόσμηση και το ύφος του σπιτιού το κάνει ακόμη πιο δημοφιλές" εκτιμάει το ρεπορτάζ.

Η Άνιστον αγόρασε το σπίτι το 2011 και μόλις τώρα το εμφάνισε στο περιοδικό. Ως ειρωνεία ο Θερού δεν εμφανίζεται καθόλου στις φωτογραφίες του περιοδικού εκτός από μια. Σε αυτή περπατάει αποχωρώντας από το σπίτι που κάποτε ήταν και δικό του.

https://www.instagram.com/p/BfLqWYPHg4o

Άδοξο τέλος

"Προκειμένου να σταματήσουμε τις φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε ότι χωρίζουμε" δήλωσαν σε κοινή ανακοίνωση τους οι Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού.

"Είμαστε δυο καλύτεροι φίλοι που αποφασίζουμε να χωρίσουμε ως ζευγάρι αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε τη φιλία μας" είπαν εξηγώντας ότι η απόφαση είναι κοινή και την έλαβαν "από κοινού με αγάπη" στο τέλος της χρονιάς.

Το ζευγάρι που διέμενε σε μια εντυπωσιακή κατοικία στη συνοικία των πολυεκατομμυριούχων στο Μπελ Ερ του Λος 'Αντζελες γνωρίστηκε το 2008 και η αισθηματική τους σχέση άρχισε το 2011.

Η 49χρονη πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς "Friends" ("Τα Φιλαράκια") παντρεύτηκε σε δεύτερο γάμο τον ηθοποιό, σκηνοθέτη, κινηματογραφικό παραγωγό και σεναριογράφο τον Αύγουστο του 2015.

Ο πρώτος γάμος της Τζένιφερ 'Ανιστον ήταν με τον Μπραντ Πιτ το 2000, με τον οποίο αποτελούσαν τότε ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Χώρισαν το 2005, αφότου το σύμβολο του σεξ την άφησε για την Αντζελινα Τζολί, από την οποία έχει ήδη χωρίσει.

Ο 46χρονος Τζάστιν Θερού ("Miami Vice", "Mulholland Drive", "Το κορίτσι του τραίνου" και πρωταγωνιστής της σειράς "The Leftovers") συζούσε με τη σχεδιάστρια μόδας Χάιντι Μπίβενς επί 14 χρόνια, πριν γνωρίσει την 'Ανιστον.

Οι star χώρισαν μετά από δύο χρόνια γάμου.

https://www.instagram.com/p/Be5Ys4mHKNt

ΔΗΜΟΦΙΛΗ