ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τοκετός on air: Ραδιοφωνική παραγωγός γέννησε με καισαρική σε live αναμετάδοση

Τοκετός on air: Ραδιοφωνική παραγωγός γέννησε με καισαρική σε live αναμετάδοση

"Ήταν εκπληκτικό που μοιράστηκα τη στιγμή με τους ακροατές" είπε η παρουσιάστρια πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής στις ΗΠΑ που αποφάσισε να κάνει live αναμετάδοση τον τοκετό της μέσα από τα ερτζιανά.

Η Κάσιντεϊ Πρόκτορ, μια παρουσιάστρια πρωινής καθημερινής εκπομπής στον ραδιοφωνικό σταθμό The Arch, στο Σεντ Λούις των ΗΠΑ, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι "ζωντανά", με καισαρική τομή, την Τρίτη.

Η Πρόκτορ ξεκίνησε να έχει τις ωδίνες του τοκετού την Δευτέρα. Ο ραδιοφωνικός σταθμός όπου εργάζεται συνεργάστηκε με το μαιευτήριο ώστε να καταστεί δυνατή η ραδιοφωνική μετάδοση του τοκετού.

Η ίδια δήλωσε στο BBC ότι επρόκειτο για μια απόφαση της στιγμής καθώς το μωρό ήταν δύο εβδομάδες πρόωρο.

"Ήταν φανταστικό να μπορώ να μοιραστώ της ομορφότερη μέρα της ζωής μου με τους ακροατές μας", σχολίασε.

Σύμφωνα με την ίδια, ο τοκετός σε ραδιοφωνική μετάδοση ήταν "μια επέκταση αυτού που ήδη κάνω καθημερινά στην εκπομπή μου, το να μοιράζομαι δηλαδή όλες τις πτυχές της ζωής μου με τους ακροατές".

https://www.instagram.com/p/Bfes-MWl7Ka

Το βρέφος είχε βάρος περίπου 3,4 κιλά και ονομάστηκε Τζέιμσον έπειτα από διαγωνισμό μεταξύ των ακροατών τον Ιανουάριο.

"Δώδεκα αστεία ονόματα και δώδεκα ονόματα που είχε επιλέξει το ζευγάρι συναγωνίζονταν για μια επιλογή. Συνεχίζαμε την ψηφοφορία μέχρι που προέκυψε το Τζέιμσον", δήλωσε στην εφημερίδα The Riverfront Times ο διευθυντής προγράμματος Σκοτ Ρόντι.

Από την πλευρά του ο συμπαρουσιαστής της Πρόκτορ, ο Σπένσερ Γκρέιβς, είπε στο BBC ότι ο τοκετός σε ραδιοφωνική μετάδοση ήταν "μια μαγική, προσωπική στιγμή".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ