ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μετά τον Χιθ Λέτζερ: ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στο τραγικό τέλος του Fast and Furious Πολ Γουόκερ

Μετά τον Χιθ Λέτζερ: ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στο τραγικό τέλος του Fast and Furious Πολ Γουόκερ

Την τραγική κοινή μοίρα του αναπάντεχου θανάτου των Χιθ Λέτζερ και Πολ Γουόκερ υπογραμμίζει νέο ντοκιμαντέρ από τους συντελεστές που έφεραν στην οθόνη το πορτρέτο του Αυστραλού ηθοποιού.

 

Όταν ο Πολ Γουόκερ έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του το Χόλιγουντ σοκαρίστηκε και ο θρήνος έγινε ένα κομμάτι από τη μυθολογία του ευπώλητου κινηματογραφικού franchise The Fast and the Furious. Η ιστορία θα ξαναζήσει στην οθόνη μέσα από το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζουν οι Paramount Network, Network Entertainment και ο παραγωγός Ντέρικ Μάρεϊ. Με αυτό υπόσχονται να ρίξουν μία "εμπεριστατωμένη ερευνητική ματιά στη ζωή και το θάνατο του Πολ Γουόκερ" που πρωταγωνίστησε στα The Fast and the Furious ως ένας από τους Μαχητές των Δρόμων.

Στο ντοκιμαντέρ I Am Paul Walker περιλαμβάνονται συνεντεύξεις με τους συναδέλφους του Πολ Γουόκερ, καθώς και τους φίλους που τον γνώριζαν καλύτερα, αναφέρουν οι παραγωγοί.

Η ταινία θα διερευνά την καλλιτεχνική καριέρα του Γουόκερ και θα παρουσιάζει, μεταξύ άλλων, το πάθος του ηθοποιού για τους ωκεανούς και τη θαλάσσια ζωή, όπως και τη δράση του για να ενισχύσει τις προσπάθειες ανοικοδόμησης της Αϊτής μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με το Deadline, θα δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες και τα ονόματα των συντελεστών.

Ο Ντέρικ Μάρεϊ ήταν παραγωγός του ντοκιμαντέρ "I Am Heath Ledger" για τον Αυστραλό ηθοποιό, Χιθ Λέτζερ, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση φαρμάκων. Επιπλέον ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ για τον Λέτζερ θα υπογράψει ακόμη μια βιογραφία ενός τραγικού μύθου του σύγχρονου Χόλιγουντ.

Η Network Entertainment του Μάρεϊ εκτός από το ντοκιμαντέρ για τον Λέτζερ έχει παρουσιάσει σε ντοκιμαντέρ τα πορτρέτα των Τζον Κένεντι, Μοχάμεντ Άλι και Μπρους Λι.

Η βιογραφική ταινία για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ I Am MLK Jr. θα προβληθεί από το δίκτυο Paramount Network στις 2 Απριλίου.

Ο Πολ Γουόκερ πέθανε το 2013, όταν η Πόρσε την οποία οδηγούσε προσέκρουσε σε κολόνα.

Ήταν μόλις 40 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ