ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η πολυτάλαντη Ίσα Ρέι παρουσιάστρια των βραβείων CFDA

Η πολυτάλαντη Ίσα Ρέι παρουσιάστρια των βραβείων CFDA
Facebook/Issa Rae

Η Ίσα Ρέι θα είναι η παρουσιάστρια της τελετής απονομής των βραβείων του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής CFDA (Council of Fashion Designers of America) που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

Η ηθοποιός, είναι ευρύτερα γνωστή από τη σειρά του «HBO», «Insecure» για την οποία ήταν δύο συνεχόμενες χρονιές υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας.

Η 33χρονη ηθοποιός είναι επίσης συγγραφέας, σκηνοθέτης, παραγωγός και δημιουργός web series.

Για πρώτη φορά στην 37χρονη ιστορία του ο CFDA θα λάβει χώρα στο Μπρούκλιν, στο Μουσείο Brooklyn, στο οποίο εγκαινιάστηκε πρόσφατα έκθεση για τον Ντέιβιντ Μπάουϊ και φιλοξενούνται διάσημες συλλογές, όπως αριστουργήματα των αρχαίων Αιγυπτίων.

Η Ίσα Ρέι είναι στην κορυφή μιας νέας γενιάς ερμηνευτών που χρησιμοποιούν τη φωνή και το χιούμορ τους για να συζητήσουν τα κοινωνικά θέματα με τρόπο που να είναι ρεαλιστικός και καυστικός, δήλωσε ο Στίβεν Κολμπ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του CFDA.

«Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που μεταφέρουμε τα βραβεία στο Μπρούκλιν φέτος. Το Μουσείο του Μπρούκλιν είναι ένα ισχυρό και εμβληματικό σκηνικό για μια από τις μεγαλύτερες βραδιές της μόδας» ανέφερε.

Οι υποψήφιοι και παραλήπτες τιμητικών διακρίσεων των 2018 CFDA Fashion Awards σε συνεργασία με τον Swarovski θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 15 Μαρτίου στον λογαριασμό του CFDA στο Instagram.

Η τελετή απονομής των βραβείων του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ