ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Avengers: έτοιμοι για πόλεμο στο νέο trailer του Infinity War που πάει για ρεκόρ

Avengers: έτοιμοι για πόλεμο στο νέο trailer του Infinity War που πάει για ρεκόρ

Η Marvel δημοσίευσε το επίσημο trailer του πολυαναμενόμενου Avengers: Infinity War.

Το επικών διαστάσεων trailer της ταινίας που συνυπογράφουν οι αδερφοί Russo του Captain America: Civil War οι σκηνές μάχης είναι τουλάχιστον ετνυπωσιακές με τους Εκδικητές να είναι αντιμέτωποι με τον πιο ισχυρό και επικίνδυνο εχθρό τους, τον Thanos που υποδύεται ο Josh Brolin και την ορδή του μίσους που τον ακολουθεί.

Για ακόμη μια φορά οι Εκδικητές καλούνται να σώσουν την ανθρωπότητα από τον αφανισμό ενώ όπως ήδη έχουμε αποκαλύψει σε αυτή την περιπέτεια φαντασίας θα υπάρξουν απώλειες και θάνατοι που θα αλλάξουν το κινηματογραφικό και αφηγηματικό σύμπαν της Marvel Cinematic Universe.

Στο Infinity War όλοι οι ήρωες της Marvel (βλ. Chris Hemsworth, Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Don Cheadle, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Paul Rudd και Tom Hiddleston) είναι πανέτοιμοι να θυσιαστούν για όλους μας.

Κυρίως όμως είναι έτοιμoι να γράψουν ιστορία κερδοφορίας στα ταμεία των κινηματογράφων αυτή την άνοιξη.

To νέο trailer διαδέχεται το πρώτο trailer της παραγωγής που έκανε ρεκόρ.

Το πρώτο trailer του Avengers: Infinity War έγινε το trailer με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία μέσα σε διάστημα 24 ωρών.

Συγκεκριμένα, το official trailer του Infinity War ξεπέρασε τα 230 εκατομμύρια views σε διάστημα μιας ημέρας, σπάζοντας για πλάκα ρεκόρ που είχε θέσει το πρόσφατο IT του Andres Muschietti, που είχε αποσπάσει 197 εκ. προβολές σε 24 ώρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ