ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Deadpool 2: φέρετρο, ψηλά τακούνια, γλουτένη & μεταλλαγμένο χιούμορ σε νέο trailer (vid)

Deadpool 2: φέρετρο, ψηλά τακούνια, γλουτένη & μεταλλαγμένο χιούμορ σε νέο trailer (vid)

Αστείο, εκρηκτικό και "πλήρες" το φρέσκο trailer για το πολυαναμενόμενο sequel του αθυρόστομου και προκλητικού Deadpool έχει ήδη γίνει viral.

Aκολουθώντας τη συνταγή που τον ανέδειξε στον πιο διασκεδαστικό και ενήλικα υπερήρωα της Marvel ο Deadpool, ιδανικό alter ego του πλέον χιουμορίστα star του Χόλιγουντ, Ράιαν Ρέινολοντς, επιστρέφει στις οθόνες.

Στο trailer που έχει προηγηθεί ο Deadpool μας σύστησε τον Cable, τον μεταλλαγμένο που υποδύεται ο Τζος Μπρόλιν και θα κάνει στον υπερήρωα τη ζωή δύσκολη.

Στο νέο trailer του εξαιρετικά κερδοφόρου Deadpool διακρίνουμε έναν ακόμη εχθρό -για τον οποίο αποκαλύπτονται ελάχιστα- αλλά και τους συμμάχους του.

Ο DP κάνει τη δική του ομάδα Εκδικητών, συστήνει τη δική του εκδοχή των X-Men και τους βαφτίζει X-Force. Αν αυτό υπονοεί κάτι πορνογραφικό, αυτό ακριβώς είναι.

"Ευέλικτοι στο ήθος και τις αρχές του και αρκετά νέοι για να συνεχίσουν το δικό τους κινηματογραφικό franchise τα επόμενα δέκα με δώδεκα χρόνια" οι σύμμαχοι του Deadpool θα τον βοηθήσουν να φέρει ακόμη περισσότερα εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία με τη χαρακτηριστική, βιτριολική διάθεση να χλευάσουν οτιδήποτε ξέραμε μέχρι σήμερα για τις ταινίες υπερηρώων.

"Καλύτερο από το πρώτο"

Όπως επιβεβαιώνει το The Hollywood Reporter τo Deadpool 2 έχει καλύτερη αποδοχή στις δοκιμαστικές του προβολές από την πρώτη ταινία.

Το sequel πέτυχε βαθμολογία 98 και 94 σε δύο δοκιμαστικές προβολές. Η υψηλότερη βαθμολογία που πήρε το πρώτο κινηματογραφικό κεφάλαιο ήταν 91.

Το Deadpool 2 κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαΐου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ