ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τabloid report: ο Μagic Mike χωρίζει, η Πάρις Χίλτον χάνει το διαμαντένιο μονόπετρο της

Τabloid report: ο Μagic Mike χωρίζει, η Πάρις Χίλτον χάνει το διαμαντένιο μονόπετρο της

Απροσδόκητο διαζύγιο και μια απώλεια κάνουν πρωτοσέλιδα σε tabloid ιστοσελίδες που αγαπάει να απασχολεί η χρυσή κληρονόμος Πάρις Χίλτον. Αφορμή ένα περιστασιακό δράμα στην πλουμιστή και πασπαλισμένη με το χρώμα του άπλετου χρήματος ζωή της. Η κληρονόμος της δυναστείας Χίλτον έχασε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, ένα διαμαντένιο μονόπτερο 20 καρατίων, αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ διασκέδαζε σε κλαμπ στο Μαϊάμι.

Το περιστατικό συνέβη στο RC Cola Plant- Mana Wynwood και σύμφωνα με το Page Six, το δαχτυλίδι γλίστρησε από το δάχτυλό της και έπεσε σε παγωνιέρα σε διπλανό VIP τραπέζι.

Το δαχτυλίδι βρέθηκε χάρη στην επιχείρηση αναζήτησης που στήθηκε από το προσωπικό ασφάλειας και μία ομάδα θαμώνων, συμπεριλαμβανομένου του αρραβωνιαστικού της Πάρις Χίλτον, ηθοποιού Κρις Ζίλκα.

"Οι άνδρες της ασφάλειας ξεκίνησαν έρευνες με φακούς, με επικεφαλής τον Κρις και με τη βοήθεια άλλων θαμώνων" αναφέρει η ιστοσελίδα Page Six. "Υπήρξε αναταραχή, άνθρωποι σέρνονταν στο πάτωμα, κάτω από τα τραπέζια, κάτω από τα πόδια των άλλων θαμώνων και κάτω από τα καθίσματα... Ήταν εκπληκτικό που κατάφεραν να δουν ακόμη και αυτό το τεράστιο διαμάντι σε έναν κουβά με πάγο. Η Πάρις φώναξε με ανακούφιση, όταν το δαχτυλίδι επέστρεψε στο δάχτυλό της" προσθέτει το δημοσίευμα.

https://www.instagram.com/p/BddbWwbHA0-

Η κληρονόμος-επιχειρηματίας αργότερα έγραψε στο Τwitter για την εν λόγω βραδιά: "Το δαχτυλίδι ήταν τόσο βαρύ και μεγάλο κι ενώ χόρευα κυριολεκτικά έφυγε από το δάχτυλό μου σε μία παγωνιέρα σε άλλο τραπέζι. Από θαύμα ο αρραβωνιαστικός μου το βρήκε προτού το βρει κάποιος άλλος, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το επέστρεφε. Είμαι τόσο τυχερή!".

Κι ενώ το δαχτυλίδι και η ολιγόλεπτη εξαφάνισή του έγιναν πρωτοσέλιδη είδηση, η θεία της Πάρις Χίλτον, Κάιλ Ρίτσαρντς, έμαθε τι συνέβη από τους παπαράτσι.

https://www.instagram.com/p/Bg7dfmInHF0

Το ΤΜΖ συνέλαβε τη γνωστή από το τηλεοπτικό ριάλιτι The Real Housewives of Beverly Hills ηθοποιό, η οποία σοκαρίστηκε όταν έμαθε για το περιστατικό.

"Τι δεν το ήξερα αυτό!" είπε. "Σωπάστε!, την προειδοποίησα γι αυτό, την προειδοποίησα γι αυτό. Την προειδοποίησα να μην χάσει το δαχτυλίδι της".

Στη συνέχεια η Κάιλ Ρίτσαρντς έδωσε μια συμβουλή στην Χίλτον. "Το ράβεις πάνω στο δάχτυλό σου. Κρατάς το χέρι κλειστό" είπε.

"Κόσμε, χωρίζουμε"

Ο Magic Mike Τσάνινγκ Τέιτουμ και η Τζίνα Ντιούαν Τέιτουμ χωρίζουν μετά από εννέα χρόνια έγγαμου βίου. Το ζευγάρι δημοσιοποίησε το νέο μέσω του Instagram.

“Eι κόσμε, έχουμε λοιπόν κάτι το οποίο θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου..." ξεκινάει η ανάρτηση που διευκρινίζει ότι η απόφαση να χωρίσουν πάρθηκε με αγάπη. "Ήμασταν ερωτευμένοι τόσα χρόνια και απολαύσαμε ένα μαγικό ταξίδι μαζί. Απολύτως τίποτα δεν άλλαξε στο πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλον αλλά η αγάπη είναι μία όμορφη περιπέτεια που μας οδηγεί σε διαφορετικά μονοπάτια" γράφει ο Τέιτουμ.

https://www.instagram.com/p/BhFuWBaBGqc

"Δεν υπάρχουν μυστικά ή φοβερά γεγονότα στη ρίζα της απόφασής μας, απλώς είμαστε δύο κολλητοί που συνειδητοποίησαν ότι πρέπει να πάρουν τον χώρο τους και να βοηθήσουν τον άλλο να ζήσει όσο πιο ευτυχισμένα μπορεί. Είμαστε ακόμη μια οικογένεια και πάντα θα είμαστε αφοσιωμένοι στο παιδί μας. Δεν θα σχολιάσουμε άλλο και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων που σέβεσται στην ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας. Στέλνουμε σε όλους την αγάπη μας. Τσαν και Τζένα”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ