ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέσικα Μαρλόνι: Εντυπωσιακή η παράνυφος της Μέγκαν Μαρκλ

Τζέσικα Μαρλόνι: Εντυπωσιακή η παράνυφος της Μέγκαν Μαρκλ
Instagram/ jessicamulroney

Όσο πλησιάζει η ημέρα του γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, γίνονται γνωστές ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες για το μυστήριο.

Η μελλοντική σύζυγος του πρίγκιπα φαίνεται ότι έχει ήδη επιλέξει ποια θα είναι η κοπέλα που θα την συνοδεύσει μέχρι το ιερό και θα σταθεί δίπλα της κατά τη διάρκεια της τελετής.

Προς απογοήτευση θαυμαστών της βασιλικής οικογένειας δεν θα είναι η Κέιτ Μίντλετον αν και κάθε μέρα φαίνεται να έρχονται όλο και πιο κοντά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μέγκαν Μαρκλ έχει επιλέξει μία από τις πιο στενές φίλες της για αυτόν τον ρόλο. Αν και πηγή κοντά στη μέλλουσα νύφη δεν αποκάλυψε το όνομα της φίλης, αμερικανικά μέσα ενημέρωσης πιθανολογούν ότι πρόκειται για την Τζέσικα Μαλρόνι, που είναι στυλίστρια από το Τορόντο του Καναδά.

Άλλωστε όταν έγινε γνωστή η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, το ζευγάρι αρχικά κρύφτηκε στο σπίτι της Μαλρόνι μέχρι να περάσει η φρενίτιδα που κατέκλυσε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παγκοσμίως. Έχει αποκαλυφθεί εξάλλου ότι βρισκόταν δίπλα της κατά τη διάρκεια των προβών νυφικών που έκανε σε γνωστούς οίκους του Λονδίνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ