ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Star Wars: θα είναι η Μέριλ Στριπ η επόμενη Λέια;

Star Wars: θα είναι η Μέριλ Στριπ η επόμενη Λέια;

Θα αποκτήσει το κινηματογραφικό franchise των Star Wars τη δική του ερμηνεύτρια και πρωταθλήτρια στα Όσκαρ; Θα είναι η Μέριλ Στριπ η διάδοχος της Κάρι Φίσερ στο ρόλο της πριγκίπισσας Λέια; Αυτό μοιάζει να απαιτούν φανατικοί θαυμαστές της επικής διαστημικής κινηματογραφικής σειράς που ξεκίνησαν συλλογή υπογραφών με αίτημα προς τη Disney να προσλάβει τη Μέριλ Στριπ στο ρόλο που έμεινε ορφανός.

Τον ρόλο ερμήνευε η Κάρι Φίσερ, η οποία πέθανε στις 27 Δεκεμβρίου 2016 από καρδιακή προσβολή, ενώ επέβαινε σε αεροσκάφος που πραγματοποιούσε την πτήση Λονδίνο - Λος Άντζελες. Ήταν 60 ετών.

Στο αίτημά τους περιγράφουν τη Μέριλ Στριπ ως "ιδανική υποψήφια" λέγοντας ότι "πάντα ήταν γνωστή ως η σπουδαιότερη εν ζωή ηθοποιός".

Στην εκστρατεία και καλούν τη Disney, τη LucasFilm, την πρόεδρο της LucasFilm, Κάθλιν Κένεντι και τον σκηνοθέτη Τζέι Τζέι Άμπραμς να ορίσουν αντικαταστάτρια της Φίσερ, τη Στριπ στο επεισόδιο IX της κινηματογραφικής σειράς.

"Με τρία βραβεία Όσκαρ και είκοσι υποψηφιότητες (πιθανόν είκοσι μία από το επόμενο έτος), τα επιτεύγματά της στην υποκριτική έχουν αναγνωριστεί εδώ και καιρό" τονίζουν.

"Εκτός από τις αναγνωρισμένες υποκριτικές της ικανότητες, η στενή σχέση της με την Κάρι Φίσερ και η ερμηνεία της στο φιλμ Postcards From The Edge την καθιστούν ιδανική υποψήφια για να υποδυθεί την πριγκίπισσα Λέια στο Star Wars Episode IX" σημειώνεται στο αίτημα.

Postcards from the Edge Trailer from Umbrella Entertainment on Vimeo.

Διευκρινίζεται ακόμη ότι το σενάριο της ταινίας Postcards From The Edge γράφτηκε από την Κάρι Φίσερ και βασίστηκε σε ημι-αυτοβιογραφικό μυθιστόρημά της.

Η Στριπ υποδύθηκε στην ταινία τον χαρακτήρα της Suzanne Vale, η οποία, όπως υποστηρίζουν οι θαυμαστές του Star Wars πιστεύεται ότι ήταν ίδια η Κάρι Φίσερ.

Μέχρι στιγμής το αίτημα υπογράφουν 8.443 θαυμαστές, ενώ ο στόχος είναι να υπερβούν τις 9.000 υπογραφές.

Οι εταιρείες, στις οποίες απευθύνεται το αίτημα δεν έχουν πάρει έως τώρα θέση για την εκστρατεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ