ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λεονάρντο ΝτιΚάπριο: με τη σπουδαία Τζέιν Γκούντολ για ένα καλύτερο κόσμο

Λεονάρντο ΝτιΚάπριο: με τη σπουδαία Τζέιν Γκούντολ για ένα καλύτερο κόσμο

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο είναι ένας πολύ τυχερός άντρας. Ο ακτιβιστής star για το περιβάλλον βρέθηκε στο πλευρό της σπουδαίας δρ. Τζέιν Γκούντολ, της διάσημης πρωτευοντολόγου, ανθρωπολόγου και Πρέσβειρα Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών στη φιλανθρωπική εκδήλωση “Up Close with Dr. Jane Goodall and Friends” στο Μπέβερλι Χιλς.

Ο ΝτιΚάπριο ανάρτησε στο Instagram πορτρέτο του με την σπουδαία επιστήμονα και τον Moby. O ΝτιΚάπριο ενώνει τις δυνάμεις του με τη Γκούντολ. Η 82χρονη επιστήμονας που εντυπωσίασε την Αθήνα στην πρόσφατη επίσκεψη της στο Μέγαρο Μουσικής έχει ιδρύσει το Ινστιτούτο Τζέιν Γκούντολ (Jane Goodall Institute-JGI).

Η Τζέιν Γκούντολ αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο σημαντικές γυναίκες επιστήμονες του 20ού αιώνα κι ως ένα άτομο που έχει προσφέρει πολλά στη διεθνή κοινότητα με τη δράση της.

"Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το μέλλον της ανθρωπότητας είναι η απάθεια" έχει πει και ο ΝτιΚάπριο συμφωνεί μαζί της.

https://www.instagram.com/p/BhU-64iHtCG

Ήδη από το 1960, η πρωτοπόρος μελέτη της πάνω στη συμπεριφορά των χιμπαντζήδων τάραξε τα νερά της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας. Ακάματη πάντα η Γκούντολ ταξιδεύει 300 μέρες το χρόνο δίνοντας διαλέξεις για την περιβαλλοντική κρίση, διακηρύσσοντας την πεποίθηση και την ελπίδα πως το ανθρώπινο είδος θα καταφέρει τελικά να λύσει τα προβλήματα που ο ίδιος ο άνθρωπος προκάλεσε στον πλανήτη.

Έρωτας στο Τόκιο;

Προχωράει, όπως όλα δείχνουν, το ειδύλλιο μεταξύ του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και του μοντέλου Καμίλα Μορόνε.

Το ζευγάρι την περασμένη εβδομάδα έκανε διακοπές στην Ιαπωνία μαζί με φίλους τους.

Πάντως το 20χρονο μοντέλο αν και ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της, μαζί με την 41χρονη μητέρα της Λουσίλα Σόλα και τη φίλη της, επίσης μοντέλο, Ιζαμπέλα Πασάρντ, σ' αυτές δεν υπάρχει πουθενά ο 40χρονος Λεονάρντο.

Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει επισκεφτεί μαζί τον Χρυσό Ναό στο Κιότο και να έχουν δειπνήσει σε εστιατόριο με σερβιτόρους ρομπότ στο Τόκιο.

Οι γυναίκες της παρέας συναντήθηκαν και με την Μπέλα Χαντίντ που βρέθηκε τις ίδιες ημέρες στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Το ζευγάρι ΝτιΚάπριο - Μορόνε έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση τον περασμένο Δεκέμβριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ