ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρόταση γάμου με αβοκάντο: το γαμήλιο vegetarian trend του Instagram

Πρόταση γάμου με αβοκάντο: το γαμήλιο vegetarian trend του Instagram

Ναι, ο κόσμος κάνει προτάσεις γάμου χρησιμοποιώντας το αβοκάντο ως κουτί για μονόπετρο. Η γαμήλια τάση, παράλογη ως είναι, έχει φέρει φρενίτιδα στο Instagram.

Το αβοκάντο, η αγαπημένη διατροφική μανία των Αυστραλών, γίνεται κάτι περισσότερο από ένα καρπό. Η Κολέτ Ντίκε (Colette Dike) από την Ολλανδία - που είναι μπλόγκερ, συγγραφέας, φωτογράφος, λάτρης του αβοκάντο και περιγράφει τον εαυτό της ως food stylist - ανήρτησε, πριν δυο βδομάδες στον λογαριασμό της στο Instagram, μια φωτογραφία ενός μονόπετρου μέσα σε ένα αβοκάντο, με λεζάντα "Να ταγκάρετε όποιον κάνει πρόταση γάμου μ' αυτόν τον τρόπο".

Τα social media πήραν φωτιά.

Ωστόσο η 30χρονη Ολλανδή δεν πρωτοτυπούσε. Η μανία με την πρόταση γάμου με αβοκάντο είχε ενθουσιάσει μέρος της κοινότητας του Instagram ήδη από τον Οκτώβριο του 2016.

Η Τέιλορ Σέλμπι, που αναφέρεται στο εαυτό της ως "εραστής του αβοκάντο" είχε ποστάρει φωτογραφία του αρραβωνιαστικού της, σήμερα, να της κάνει πρόταση γάμου... με ένα αβοκάντο στο χέρι, ανοιχτό, και στην κοιλότητα το μονόπετρο.

https://www.instagram.com/p/BfAte9clPGC
https://www.instagram.com/p/BdS13AKhhQL

Ζητείται έμπειρος εραστής των αβοκάντο

Μια φέτα μαύρο ψωμί με αβοκάντο, ψιλοκομμένη ντομάτα και τυρί φέτα είναι ένα γρήγορο σνακ. Στην Αυστραλία ο έρωτας τους για το αβοκάντο έχει δημιουργήσει θέσεις εργασίας.

Στο Σίντνεϊ το ταχυφαγείο "Good Fat" έβαλε αγγελία για "Head of Avo Control", ήτοι για γευσιγνώστη που θα δοκιμάζει και τις 20 συνταγές αβοκάντο που προσφέρει το φαγάδικο, θα ελέγχει το πόσο συμπαγής είναι η σάρκα του και θα προωθεί το όλο εγχείρημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/BL1IQMChEyw
https://www.instagram.com/p/BKRv55NgyX6

ΔΗΜΟΦΙΛΗ