ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Markle Mania: από την Ευρώπη στις ΗΠΑ η μανία για τη Μαρκλ κάνει τηλεθέαση

Markle Mania: από την Ευρώπη στις ΗΠΑ η μανία για τη Μαρκλ κάνει τηλεθέαση

Βρετανία αλλά και ΗΠΑ ζουν τον τηλεοπτικό πυρετό της μοναρχίας με αφορμή το γάμο της αμερικανίδας Μέγκαν Μαρκλ με τον έκτο στη σειρά διάδοχο του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Χάρι. 

Το Channel 4 είναι το τελευταίο τηλεοπτικό δίκτυο που "επιβιβάζεται" στο γαμήλιο trend με την προβολή εκπομπής εφιερωμένης στη Μέγκαν Μαρκλ παραγωγής "Monkey" -εταιρία της NBC Universal. Ακολουθεί το παράδειγμα το Channel 5 συμφερόντων Viacom.

Το C4 αναθέτει στην Amelia Dimoldenberg, την διασημότητα της online βιομηχανία του θεάματος που ευθύνεται για viral videos όπως το Chicken Shop Date, να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να καταγράψει την μανία για τον βασιλικό γάμο του Μαϊου στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Η Dimoldenberg θα αποπειραθεί να αποκτήσει πρόσβαση και προσκλητήριο στο γάμο προσπαθώντας να μπει στην αυλή της Μαρκλ.

Θα αναζητήσει ανθρώπους-κλειδιά από το εργασιακό αλλά και οικογενειακό περιβάλλον της Μαρκλ.

"Η Αμερική της Μέγκαν Μαρκλ ήταν ένα απίστευτο ταξίδι ζωής" λέει η ίδια. "Δεν ξέρω κατά πόσο το χιούμορ μου ήταν κατανοητό από τους ανθρώπους στις ΗΠΑ αλλά νιώθω ότι γνωρίζω πραγματικά τη Μέγκαν. Οπότε σας ρωτάω: Που είναι το προσκλητήριο μου;" πρόσθεσε.

Το Channel 5 θα προβάλει το ντοκιμαντέρ "Diana to Meghan: Royal Wedding Secrets" (Από τη Νταϊάνα στη Μέγκαν: Τα μυστικά των βασιλικών γάμων) ενώ το ITV ανακοίνωσε ότι οι οικοδεσπότες του γαμήλιου event που θα αναμεταδοθεί live είναι οι Phillip Schofield και Julie Etchingham.

Το δίκτυο Fox είναι επίσης θύμα της Markle Mania στη μικρή οθόνη. Το δίκτυο θα προβάλει το ντοκιμαντέρ "Meghan Markle: An American Princess" (Μέγκαν Μαρκλ: Μια Αμερικανίδα πριγκίπισσα) ενώ το BBC Studios έχει προγραμματίσει σειρά εκπομπών κάτω από τη θεματική παλέτα "Royal Wedding Watch" με εκπομπές που θα προετοιμάσουν το κοινό για το γάμο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της Βρετανίας για τα έσοδα που θα φέρει και την ιδιότυπη διπλωματία μιας νέας μοναρχίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ