ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Aθηνά Ωνάση: η συνοδός πολυτελείας, η απιστία & η κρυφή ζωή του Ντόντα σε νέο βιβλίο

Aθηνά Ωνάση: η συνοδός πολυτελείας, η απιστία & η κρυφή ζωή του Ντόντα σε νέο βιβλίο

H απιστία, ο έρωτας επί πληρωμή, το call girl και η προδοσία της Αθηνάς Ωνάση από τον πρώην σύντροφο ζωής, τον σύζυγο της για έντεκα χρόνια Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο αποκαλύπτει στο βιβλίο του “Athina Onassis, The Red File” ο Αλέξης Μανθεάκης.

Στις σελίδες του βιβλίου ο συγγραφέας αποκαλύπτει το παιχνίδι του ιππέα εις βάρος της χρυσής κληρονόμου με όλα όσα του εκμυστηρεύθηκε Βελγίδα συνοδός πολυτελείας.

Η ερωτική σχέση του Νέτο με τη Nicky T. φέρεται να είναι και η αιτία που του κόστισε τις αποζημιώσεις εκατομμυρίων που αξίωνε από την Αθηνά Ωνάση στην εκδίκαση του πολύκροτου διαζυγίου.

“Ο Ντόντα με πλήρωνε για να κάνουμε σεξ” λέει στο βιβλίο των 322 σελίδων η συνοδός πολυτελείας.

“Έως το 2006 ζούσα μια απόλυτη φυσιολογική ζωή μέχρι που γνώρισα τον Ντόντα. Αρχικά, μου συστήθηκε ως Romeu. Τον γνώρισα την περίοδο που εργαζόμουν ως call girl. Δεν ήξερα ποιος ήταν, αλλά ούτε γνώριζα και κάτι για την οικογένεια Ωνάση. Ήταν το 2011, όταν παρακολουθούσα στην τηλεόραση ιππικούς αγώνες και ανάμεσα στους αθλητές αναγνώρισα τον Ντόντα. Τον ενημέρωσα πως ήξερα πλέον ποιος είναι και πως ταυτόχρονα δεν θα άλλαζε τίποτε στη σχέση μας” συμπληρώνει.

Σύμφωνα με το βιβλίο ο Νέτο είχε ερωτική σχέση με τη συνοδό πολυτελείας τα 8,5 από τα 11 χρόνια του έγγαμου βίου του με την Ωνάση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα όσα αποκαλύπτονται στο βιβλίο-ντοκουμέντο του Μανθεάκη χρησιμοποιήθηκαν από τους δικηγόρους της Αθηνάς Ωνάση στη δικαστική διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της τον Νοέμβριο του 2017.

https://www.instagram.com/p/BQHH158gzfg

“O Ντόντα μου εμπιστεύθηκε πολλά οικογενειακά μυστικά, όπως τους λόγους για τους οποίους η Αθηνά δεν μιλούσε πλέον με τον πατέρα της, Τιερί. Συνέχισα να βλέπω τον Ντόντα έως τον Ιούνιο του 2014. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά, καθώς είχαμε μια έντονη συζήτηση που κατέληξε σε τσακωμό. Τότε εκείνος μου ανακοίνωσε την απόφασή του να τελειώσουμε τη σχέση μας. Τον διαβεβαίωσα πως δεν ήμουν πια το παιχνιδάκι του. Η αλήθεια είναι πως είχαμε ένα δεσμό που μας ένωνε και φαινόταν πως τίποτα δεν μπορούσε να μας χωρίσει” λέει.

“Δυστυχώς αυτό ο Ντόντα το ξέχασε. Με την απόφαση του χωρισμού μας θύμωσα, ενώ παράλληλα νευρίασα πάρα πολύ μαζί του, γιατί λίγο διάστημα αργότερα μου έστειλε τους δικηγόρους του προκειμένου έτσι να εξασφαλίσει και να προστατέψει την ηρεμία της ιδιωτικής του ζωής” αποκαλύπτει ανάμεσα σε άλλα η Νicky T.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ