ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πώς μια πισίνα έκανε τους Ρόμπι Γουίλιαμς & Τζίμι Πέιτζ εχθρούς για πάντα

Πώς μια πισίνα έκανε τους Ρόμπι Γουίλιαμς & Τζίμι Πέιτζ εχθρούς για πάντα

Μια πισίνα δροσίζει, μια πισίνα χωρίζει. Απόδειξη στο παραπάνω η έχθρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο βρετανούς καλλιτέχνες. Ο τραγουδιστής των Take That, Ρόμπι Ουίλιαμς και ο κιθαρίστας των Led Zeppelin, Τζίμι Πέιτζ θα παλέψουν μέχρι τέλους για μια πισίνα.

Ο Ουίλιαμς προτίθεται να κατασκευάσει μια πισίνα (κι ένα γυμναστήριο) στο υπόγειο του σπιτιού του, και ο Πέιτζ ανησυχεί για πιθανές βλάβες στο δικό του σπίτι -είναι το διπλανό- λόγω του απαιτούμενου σκαψίματος.

Όλα ξεκίνησαν το 2013, όταν ο Ουίλιαμς αγόρασε την έπαυλή του στο Δυτικό Λονδίνο, για 17 εκατομμύρια στερλίνες.

Ο Πέιτζ γκρινιάζει ότι οι κραδασμοί από το σκάψιμο θα προξενήσουν βλάβες στον γύψινο εσωτερικό διάκοσμο της δικής του οικίας, που σχεδίασε σε γοτθικό ρυθμό ο φημισμένος αρχιτέκτονας Ουίλιαμ Μπέρτζες.

Επιπλέον, ο 74χρονος κιθαρίστας ανησυχεί για την τύχη των βιτρό και των πλακακιών στο σπίτι του.

Το δημοτικό συμβούλιο του Λονδίνου δεν μπόρεσε να αποφασίσει, σχετικώς, την προηγούμενη Τρίτη.

Στη συνάντηση, ο Πέιτζ αναφέρθηκε σε έκθεση του English Heritage, στην οποία σημειώνεται πως «το συμπέρασμα ήταν ότι κάθε φινίρισμα, ειδικά εκείνα στους τοίχους, θα είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε κάθε κίνηση των τοίχων».

 101798161 capture

Αντιθέτως, οι εκπρόσωποι του Ουίλιαμς υποστηρίζουν ότι οι επιπτώσεις στους γείτονες θα είναι «αμελητέες».

Ακόμη δεν έχει οριστεί ημέρα για τη λήψη απόφασης σχετικά με τις εργασίες.

Μέχρι τότε η έχθρα συνεχίζεται. Ο Ουίλιαμς κατηγόρησε τον Πέιτζ ότι κατασκοπεύει τους εργάτες. Ο Πέιτζ έφαγε πρόστιμο για υπερβολικό θόρυβο. Ο Ουίλιαμς αναγκάστηκε να απολογηθεί επειδή είπε ότι ο Πέιτζ είναι διανοητικά άρρωστος. Και το μακροβούτι στη φαγωμάρα συνεχίζεται με ή χωρίς μουσικό χαλί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ